Home Am Testat Crema anti-imbatranire Elmiplant

Crema anti-imbatranire Elmiplant

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views

Crema anti-imbatranire si fermitate din gama Elmiplant a aparut pe piata recent si vine in varianta de zi si de seara, cunoscuta pentru repararea imperfectiunilor tenului ce apar o data cu inaintarea in varsta. Ambele sunt recomandate doamnelor care au peste 45 ani.

Cele mai importante ingrediente ce stau la baza acestei miraculoase creme sunt caviarul si ceramidele. Caviarul, este, bineinteles, un compus bogat, valoros, ce nu face altceva decat sa stimuleze organismul pentru a incepe procesul de regenerare a pielii, insa din interior. Ceramidele, pe alta parte, lucreaza la suprafata, indepartand celulele moarte si stimulandu-le pe cele noi, in refacerea elasticitatii, dar si a fermitatii pielii fetei.

Pro

Crema anti-imbatranire Elmiplant, de zi, mai vine la pachet si cu o protectie solara de 15 SPF, asa ca nu este nevoie sa purtati fond de ten sau o altfel de protectie pe suprafata pielii tenului. Aceasta este protejata impotriva razelor daunatoare ale soarelui, care nu vor face altceva decat sa ajute la aparitia unor noi riduri si imperfectiuni.

Doamnele s-au declarat mai mult decat multumite de existenta acestor doua variante si un studiu recent a dovedit ca in aproximativ 5 saptamani, ridurile au fost diminuate cu pana la 40%, iar suprafata de intindere a acestora a scazut cu pana la 67%.

Contra

Avand in vedere ca nu este o crema minune iar pentru efecte “ameliorate” este nevoie de un timp cam indelungat de asteptare, au existat cateva plangeri cu privire la efectele acesteia. Insa, putine au fost doamnele care au trecut de acea etapa de 5 saptamani. Nu exista reactii alergice si nu se cunosc cotraindicatii, fiind o crema destul de prietenoasa. Insa, nu trebuie sa exagerati, deoarece efectele nu vor fi deloc diferite, mai mult decat atat, daca sunteti alergica la unul dintre ingrediente, iar cantitatea aplicata nu este cea recomandata, puteti dezvolta unele neplaceri la nivelul pielii.

Gramaj si pret

In ceea ce priveste crema anti-imbatranire Elmiplant, ambele variante (zi si noapte), se gasesc pe site-ul oficial la pretul de 26.65RON pentru 50 ml.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed