Parfum Nina Ricci Love in Paris Eau De Parfum

Share

Love in Paris de la Nina Ricci, Eau de Parfum, este parfumul feminităţii şi al romantismului. Lansat în 2004, Love in Paris a fost creat de  parfumierul Aurelien Guichard.

Cuprins:

Parfum Nina Ricci Love in Paris Eau De Parfum

Love in Paris este un parfum floral de damă. Se recomandă femeilor îndrăgostite, romantice, fragile şi strălucitoare. Ele locuiesc sau îşi doresc să locuiască în cel mai romantic oraş din lume, Paris, pentru a trăi visul de dragoste.

Ingrediente

–    Nota de vârf – anason stelat, bergamotă, violetă
–    Nota de mijloc – bujor, caise, iasomie, trandafir
–    Nota de bază – mosc, lemn de santal, orhidee

Rating

Dacă facem o medie a formei recipientului, a persistenţei parfumului, a intensităţii şi a feedback-ului celor care au folosit acest parfum, atunci nota primită de Love in Paris este de 3,5 din 5.

Variante şi gramaje

Pe piaţa parfumurilor, Love in Paris by Nina Ricci mai are două variante: Love in Paris Christmas (lansat în 2006, e tot un parfum floral de damă cu note de bujor şi trandafir, potrivit pentru anotimpul iernii), Love in Paris Fleur de Pivoine (lansat tot în 2006, tot pentru femeile romantice, având note de mandarin, piper roz, neroli, coacăz negru, bujor, zmeură, patchouli, heliotrop, potrivit pentru anotimpul primăverii).
Se găseşte în diverse gramaje şi în mai multe variante de sticlă: apă de parfum de 30 ml, 50 ml şi 80 ml.

PRO Love in Paris

–    E un parfum romantic, putând fi purtat zi de zi, indiferent de anotimp
–    E delicat, floral şi romantic
–    Preţul este deosebit de avantajos

CONTRA Love in Paris

–    Nu persistă foarte mult
–    Deşi e potrivit pentru orice moment al zilei şi pentru orice ocazie, nu este recomandat pentru evenimentele speciale (mai ales cele de seară) pentru că nu rezistă şi nu formează nicio impresie care să completeze o ţinută cochetă

Preţ

Preţul la care se găseşte Love in Paris, variantă originală, cantitate 30 ml, începe de la 119 lei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news