Parfum Nina L’Air du Temps Nina Ricci, Eau de Toilette

Share

Nina L’Air du Temps de la Nina Ricci, Eau de Toilette, este un parfum atemporal, floral de damă. El a apărut prima oară în 1948, fiind creaţia lui Francis Fabron. Este adesea asociat cu o femeie puternică, romantică şi clasică.

Parfum Nina L’Air du Temps Nina Ricci

Variantele moderne ale acestui parfum L’Air by Nina Ricci din 2011, apă de toaletă din iasomie, caprifoi, violetă şi magnolie, precum şi L’Air, apă de parfum.

Prima variantă L’Air du Temps modernă, apă de toaletă, şi-a stilizat forma sticlei şi aduce clasicismul originalului din 1948 într-o formă mai proaspătă, potrivită pentru femeile care simt tinere şi optimiste.

Ingrediente

–    Nota de vârf – garoafă, gardenie
–    Nota de mijloc – iasomie, trandafir
–    Nota de bază – lemn de santal, iris

Rating

Dacă facem o medie a formei recipientului, a persistenţei parfumului, a intensităţii şi a feedback-ului celor care au folosit acest parfum, atunci nota primită de Nina L’Air du Temps este de 3,5 din 5.

Variante şi gramaje

Pe piaţa parfumurilor, Nina L’Air du Temps by Nina Ricci are o multitudine de variante: Love Fills L’Air (lansat în 2004, cu note de vârf de piersică, busuioc, bergamotă şi lămâie), Noel (din 2008, un parfum puternic cu adaos de garoafă şi lemn de trandafir brazilian), L’Air du Printemps (lansat în 2009, mult mai floral şi fresh), Cristal d’Or (reluare a primei variante a parfumului), Couture Edition (cu un design inovator, creat de parfumierul originar), by Starck (lansat în 2010, are un design nonconformist, foarte potrivit pentru serile de vară), by Olivia Putman (lansat în 2013, cu note de vârf de piersică, garoafă, neroli, bergamotă, trandafir şi lemn de palisandru).

Se găseşte în diverse gramaje şi în mai multe variante de sticlă: apă de toaletă de 30 ml, 50 ml, 80 ml, ca lapte de corp, gel de duş, deodorant.

PRO Nina L’Air du Temps

–    E un parfum clasic, mereu la modă, mai ales în variantele moderne
–    Are un preţ destul accesibil

CONTRA Nina L’Air du Temps

–    Nu se potriveşte tinerelor, pentru că are un aer clasic, mai greoi
–    Nu este suportat de toată lumea
–    Nu trebuie purtat în zilele foarte călduroase
–    Nu persistă foarte mult

Preţ

Preţul la care se găseşte Nina L’Air du Temps ca apă de toaletă, variantă originală şi modernă, cantitate 30 ml, începe de la 111 lei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news