Home Am Testat Peeling revitalizant pentru corp Collistar Speciale Corpo Perfetto

Peeling revitalizant pentru corp Collistar Speciale Corpo Perfetto

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views

Collistar Speciale Corpo Perfetto, peeling revitalizant pentru corp (TALASSO-SCRUB), e un peeling pentru curăţarea pielii astfel încât să lase pielea catifelată, fără celule moarte.

Brandul Collistar e un brand de calitate italian, combinând tehnologia de înaltă clasă cu pasiunea pentru creativitate, calitate şi frumuseţe. Gama Corpo Perfetto e o gamă complexă cu produse de îngrijire corporală, având produse diverse: deodorant cremă pentru toate tipurile de piele, gel cremă de întărire pentru bust şi decolteu, ulei de corp, loţiune hidratantă, lapte de corp pentru vergeturi, gel răcoritor anti celulită, loţiune de corp pentru fermitate burtă şi talie, cremă de corp nutritivă, nămol anti celulită, peeling regenerator cu sare pentru piele şi anti îmbătrânire.

Compoziţie

TALASSO-SCRUB de la Collistar este unul dintre cele mai bine vândute produse de cosmetice pentru peeling. Foloseşte proprietăţile benefice ale mării (talasoterapie) pentru revitalizarea şi restaurarea pielii, dar şi uleiuri esenţiale aromatice, care stimulează efectele exfolierii.

Acţiunea sinergică a celor 90 de tipuri de sare de mare, combinate cu amestecul de uleiuri vegetale şi aromaticele uleiuri esenţiale, este dublă deoarece produsul lucrează datorită aplicării cutanate, dar şi a mirosului specific. Folosirea acestui peeling lasă pielea deosebit de mătăsoasă, astfel încât nu mai e nevoie de vreun produs de hidratare după baie.

Recomandări

Se recomandă pentru întregul corp. Este ideal de folosit înainte vreunui tratament special, pentru că lasă pielea mult mai receptivă, şi înainte de expunerea la soare, pentru că are şi efectul de a conserva mai mult timp culoarea bronzului.

Mod de administrare

Se aplică de maximum două ori pe pe săptămână. Se întinde cu o spatulă şi apoi se masează uşor pe corp şi mai accentuat pe zonele cu celulită.

Păreri PRO

–    Pentru toate tipurile de piele
–    Elimină celulele moarte
–    Lasă pielea deosebit de hidratată

Păreri CONTRA

–    Preţ ridicat

Atenţie!

A se citi cu atenţie informaţiile de pe prospect.

Preţ

Collistar Speciale Corpo Perfetto, peeling revitalizant pentru corp se găseşte în varianta de 700 grame, iar preţul începe de la 109,00 lei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed