Home FRUMUSETEBronz perfect Top 5 zodii obsedate de bronz

Top 5 zodii obsedate de bronz

autor Elena Yvette
669 vizualizari

Sunt sigura ca la acest lucru nu v-ati fi asteptat, sa existe anumite zodii obsedate de bronz, de o piele maronie, ciocolatie sau neagra de-a dreptul. Ei bine, da, sunt. Dorinta de contrast a existat dintotdeauna dar nu la toata lumea si din aceasta cauza vorbim doar de 5 zodii care ar fi dornice sa fie mai mereu non-conformiste si iesite din tipare indiferent de anotimp.

Top 5 zodii obsedate de bronz

Astrele, Planetele influenteaza absolut toate trasaturile personalitatii unui individ asa cum influenteaza si aceasta predispozitie, a unor zodii de a fi obsedate de o actiune, un fenomen- in cazul de fata- de bronz.

Rac
In cazul dumneavoastra situatia emotionala isi pune amprenta si asupra organismului si buna functionare a acestuia. Asa ca, in momentul in care, traversati o perioada mai nefasta sau instabila simtiti nevoia de upgrade-uri fizice pentru a iesi in fata si pentru a castiga empatia celor din jur. Nu veti spune “nu” bronzului, extensiilor sau unghiilor false deoarece acestea vor fi cele ce va vor face fericite in acele momente usor depresive.

Gemeni
Gemenii sunt zodiile pentru care conteaza tot ce tine de frumusete si de fizic, punand foarte mare accent pe metodele prin care ajung la perfectiunea mult dorita. Cu toate ca sunteti o fire ce-si revine foarte repede si pentru care starile interioare trec mai mult decat repede, sunt lucruri ce va afecteaza chiar daca nu recunoasteti. Simtiti mereu nevoia sa iesiti in fata si mai mereu apelati la solar, pe timpul sezonului rece, fiind un mare adept al pielii creole, bronzate.

Pesti
Sunteti o zodie instabila si vulnerabila din punct de vedere emotional si sentimental. Avand in vedere ca puneti mare accent pe stabilitate si pe siguranta, in momentul in care partenerul va da senzatia ca ceva ar fi in neregula, faceti tot ce va sta in putinta pentru a-l recuceri, de fapt pentru a reveni la acel confort si la acel stil de viata existent deja. Veti apela la diverse metode, unele chiar constructive, insa aveti tendinta sa exagerati si sa dezvoltati adevarate obsesii pentru metode sau pentru partener.

Fecioara
Sunteti o fire obsedata de perfectiune si de tot ce implica acest cuvant in general. Modul in care va prezentati in fata celorlati are amprenta si asupra starii dumneavoastra interioare. Intotdeauna depuneti efort si energie pentru a va demonstra ca puteti iesi in fata, indiferent de metode si artificii. Apelati la bronz sau la orice altceva pentru a fi sau a ramane in tendinte indiferent de anotimp.

Scorpion
Chiar daca sunteti nativul unei zodii puternice, energice, pasionale si infocate, sunteti deseori predispusa riscului de a suferi o adevarata depresie cand suferiti un esec major, de regula in dragoste. Pentru a reveni la suprafata, incepeti sa lucrati la aspectul exterior, pentru a va recapata increderea in fortele proprii, pentru ca mai apoi sa atrageti oamenii de care aveti mare nevoie pentru un decurs prielnic planurilor dumneavoastra de viitor. Uneori puteti deveni narcisiste si sa nu va mai puteti opri din unele actiuni, care va afecteaza sanatatea psihica si ajungeti la adevarate obsesii privind aspectul fizic.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies