Home FRUMUSETEBronz perfect Cum sa prelungesti bronzul dupa vacanta: afla secretele!

Cum sa prelungesti bronzul dupa vacanta: afla secretele!

autor Elena Yvette
1,1K views

Toate iubim culoarea mieroasa (poate chiar ciocolatie, daca suntem destul de norocoase) pe care pielea noastra o obtine dupa expuneri repetate la soare, fie la plaja sau la piscina. Singura problema este ca aceasta nuanta minunata tinde sa paleasca foarte repede, lasandu-ne neconsolate.

Cum sa prelungesti bronzul dupa vacanta

Dar fii sigura: daca iubesti bronzul de vara, ar trebui sa sti ca exista numeroase trucuri pe care le poti folosi, incat sa prelungesti „viata” bonzului!

Afla cum sa prelungesti durabilitatea bronzului dupa vacanta si cum sa arati minunat toata pe durata verii!

Cum sa prelungesti un bronz: exfoliaza-ti pielea

Inainte de a pleca in vacanta, este foarte important sa te rasfeti cu o exfoliere buna si frumoasa. Astfel, te vei asigura ca celulele pielii vor fi “proaspete” la inceputul ciclului de viata si, astfel, bronzul tau va dura mai mult.

De asemenea, tine minte ca odata ce ai obtinut bronzul visat, produsele de exfoliere sunt interzise! Evita folosirea lor atat timp cat poti, incat sa poti face ca bronzul sa dureze mai mult.

Cum sa prelungesti bronzul dupa vacanta

Foloseste lotiuni de corp

Un alt secret pentru un bronz perfect si durabil este hidratarea. Bineinteles, ai nevoie sa bei apa cat de mult poti, pentru a-ti pastra corpul hidratat din interior, dar este foarte important si sa hidratezi pielea bronzata, pentru a-i prelungi durabilitatea.

Foloseste cat de mult posibil lotiuni de corp si creme hidratante pentru a evita o piele descuamata. Uleiul pentru copii si uleiul de masline sunt si ele produse foarte bune in pastrarea pielii hidratate si, prin urmare, in pastrarea unui bronz frumos.

Evita expunerea exagerata la soare

Expunerea exagerata la soare are efecte negative asupra sanatatii tale, dar ar trebui sa stii ca, odata ce ai capatat arsuri, eruptii cutanate si alte probleme din cauza acesteia, bronzul tau frumos va pali mai repede, deoarece ele determina cojirea pielii.

Fa-ti timp: cu cat stai mai mult la soare (folosind produse cu protectie mare), cu atat va dura mai mult bronzul tau. Evita “orele problema” (intre 11:00 si 16:00)…

Foloseste produse speciale

Stiai ca exista anumite produse concepute pentru a creste durabilitatea bronzului? Cel mai des aceste produse contin o cantitate mica de bronz fals care te ajuta sa prelungesti viata bronzului tau natural. Poti alege produse ca: hidratanti, balsam rehidratant de corp si fata, produse care extind durabilitatea bronzului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed