HomeFRUMUSETEBronz perfect Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Cel-mai-bun-fard-pentru-tenul-bronzat.png

Creeaza un look potrivit pielii tale bronzate si alege intelept cel mai bun fard pentru tenul bronzat. Este timpul sa te imprietenesti cu nuantele ciocolatii, auriurile incantatoare si cuprurile uimitoare. Cele mai bune culori pentru vara sunt tonurile neutre sau pamantii, care avantajeaza tonul bronzat si evidentiaza frumusetea exotica.

Fard stralucitor pentru tenul bronzat

Daca nuanta naturala a pielii tale este inchisa, mergi la solar sau soarele de vara ti-a creat un look mai bronzat, ai nevoie de niste farduri stralucitoare, ca smaraldul, verdele sau turcoazul. Aceste tonuri vor evidentia ochii intr-un mod placut.

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

Farduri in culori de pamant pentru ten bronzat

Nu conteaza cat de luminos sau cat de inchis este tenul tau, tonurile pamantii iti vor crea un look de zeita. Gandeste-te la marouri, cafeniuri, cupruri, care se amesteca bine cu tenul tau.

Pentru tenurile bronzate intr-un ton inchis, una dintre cele mai bune culori este un ciocolatiu minunat, care te va ajuta sa arati foarte frumoasa.

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

Fardul auriu pentru ten bronzat

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat poate fi auriul sau galbenul, ajutandu-ti fata sa arate proaspata si revitalizata. Alege nuante de la Christian Dior, NARS, care sunt printre cele mai bune nuante care iti pot avantaja tenul.

Fardul roz pentru ten bronzat

Daca pielea ta are nevoie de tonuri mai calde, sa ai incredere in fardurile roz. Rozul, coralul sau sampania creeaza un impact adevarat pe tenul bronzat si sunt optiuni foarte bune pentru femeile cu trasaturi asiatice si latine…

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

Ce culori trebuie sa eviti:

Culorile pe care trebuie sa le eviti cand ai tenul bronzat sunt cele foarte luminoase si indraznete, mai ales acelea cu un aspect mat, care creeaza un contrast neplacut pe o piele inchisa si ascund stralucirea ei naturala. Rosurile stridente, griurile puternice sau verdele neon ar trebui evitate.

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed