Home FRUMUSETEBronz perfect Culori de par pentru pielea bronzata

Culori de par pentru pielea bronzata

autor Elena Yvette
4,K views

Cand pielea ta are un ton pal de maro sau masliniu, alegerea unor culori potrivite pentru pielea bronzata nu este dificila, cand stii ce trebuie sa cauti. Descopera ce nuante se potrivesc cel mai bine pielii tale pentru un look frumos.

Culori de par pentru pielea bronzata

Contrastul este intotdeauna cea mai buna idee, daca vrei sa vopsesti parul un culori care infrumuseteaza tenul, asa ca poti alege culori mai inchise sau mai deschise, in functie de preferintele tale. Retine ca parul colorat in nuante prea apropiate de ten poate crea un look fara farmec si trebuie sa eviti asta!

Cea mai buna culoare pentru tenul bronzat

Daca vrei o culoare buna pentru pielea bronzata, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este subtonul pielii. De obicei este galbenul sau auriul, iar ambele pot fi o problema.

Culori de par pentru pielea bronzataCulori de par pentru pielea bronzata

Blondul auriu nu se potriveste de obicei, pentru ca poate crea un aspect galbejit al pielii, dar exista o multime de culori pentru pielea bronzata pe care le poti incerca.
Cea mai buna cale de a te lupta cu subtonurile aurii este sa folosesti o baza roscata in par. Tonurile de rosu vor neutraliza galbenul si auriul si nu vei arata neingrijita.

Culori de par pentru pielea bronzataCulori de par pentru pielea bronzata

Cea mai buna nuanta pentru tenul bronzat reflecta frumusetea naturala a tenului si poate porni de la mahon si castaniu catre castaniu deschis sau chiar castaniu auriu inchis. Daca vrei ceva mai indraznet, incearca visiniul, pentru un look unic.

Daca vrei reflexe, alegerea cea mai buna o reprezinta nuantele de cupru si scortisoara, culori pentru tenul bronzat care te ajuta sa etalezi frumusetea naturala.

Este mai usor sa alegi culorile parului cand ai tenul bronzat, dar exista o multime de alegeri care sunt putin mai calde. Castaniul artar este o alegere buna, dar, de asemenea, si caramelul si mahonul.

Culori de par pentru pielea bronzataCulori de par pentru pielea bronzata

Daca vrei o culoare mai inchisa, cea mai potrivita culoare are la baza negrul cerneala sau tonurile inchise de cafea, care iti vor face pielea sa radieze si te vor ajuta sa obtii un look provocator.

Alege culorile bogate, fie calde sau reci. Castaniul inchis si mahonul cald pot face minuni pentru tenul tau. Te pot interesa si nuantele de castaniu-ciocolatiu.

Daca iti place blondul, evita blondul-bej sau auriu. Blondul deschis mai cald sau blondul-capsuna ofera o atingere de rosu pe care o poti echilibra cu tonurile de auriu ale pielii…

Acum stii care sunt cele mai bune culori pentru tenul bronzat, deci poti face o alegere potrivita urmatoarea data cand vizitezi un salon sau poti decide ce vopsea poti folosi acasa!

Culori de par pentru pielea bronzata

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed