Bronz perfect

Secrete pentru un bronz perfect si fara urme. Alege bronzul organic, bronzarea la solar sau la soare pentru a avea o piele bronzata.

Autobronzantul este benefic?

Autobronzantul este considerat o alternativa perfect sanatoasa pentru plaja sau chiar si pentru activitatile de zi cu zi, dar multi oameni merg in saloane si SPA-uri fara sa cunoasca ingredientele pe care le contin...

Cum sa scapi rapid de liniile bronzului

Liniile de bronz se pot forma repede cand te expui la soare fara protectie. Cand ai astfel de linii pe fata, decolteu sau alte zone proeminente, iata ce trebuie sa faci.

Tendinte in machiaj de vara

In aceasta vara se poarta buzele luminoase, genele evidentiate si culorile cat mai aprinse. Afla care sunt tendintele in machiaj de vara 2015.

Cum se foloseste autobronzantul

Invata cum se foloseste autobronzantul si iata 3 motive pentru a folosi autobronzantul pe fata mai ales in timpul verii.

Culori de par pentru pielea bronzata

Cand pielea ta are un ton pal de maron sau masliniu, alegerea unor culori potrivite pentru pielea bronzata nu este dificila, cand sti ce trebuie sa cauti.

Cum sa prelungesti bronzul dupa vacanta: afla secretele!

Daca iubesti bronzul de vara, ar trebui sa sti ca exista numeroase trucuri pe care le poti folosi, incat sa- prelungesti viata bonzului!

Beneficiile soarelui

Foloseste caldura verii in favoarea ta. Da, chiar poti folosi caldura verii in favoarea ta. Afla care sunt beneficiile soarelui.

Ce pericole apar cand folositi creme cu protectie solara?

Persoanele cu pielea deschisa la culoare si sensibila au neaparat nevoie creme cu protectie solara, insa oricine trebuie sa stie ca exista anumite pericole .

Top 5 zodii obsedate de bronz

Sunt sigura ca la acest lucru nu v-ati fi asteptat, sa existe anumite zodii obsedate de bronz, de o piele maronie, ciocolatie sau neagra de-a dreptul. Ei bine, da, sunt. Dorinta de contrast a...

Sfaturi pentru un bronz sanatos si de durata

O alimentatie sanatoasa te poate ajuta pentru bronz sanatos si de durata. Sfaturi pentru a obtine un bronz sanatos si frumos.

Cele mai noi stiri