Bronz perfect

Secrete pentru un bronz perfect si fara urme. Alege bronzul organic, bronzarea la solar sau la soare pentru a avea o piele bronzata.

Cel mai bun fard pentru tenul bronzat

Creeaza un look potrivit pielii tale bronzate si alege intelept cel mai bun fard pentru tenul bronzat. Este timpul sa devii prietena cu nuantele ciocolatii

Afla cum trebuie sa folosesti spray-ul autobronzant

Spray-ul autobronzant este produsul potrivit pentru a obtine un bronz superb fara riscul de a avea cancer si fara a-ti rani pielea. Afla cum trebuie sa folosesti spray-ul autobronzant.

Top 5 zodii obsedate de bronz

Sunt sigura ca la acest lucru nu v-ati fi asteptat, sa existe anumite zodii obsedate de bronz, de o piele maronie, ciocolatie sau neagra de-a dreptul. Ei bine, da, sunt. Dorinta de contrast a...

Autobronzantul este benefic?

Autobronzantul este considerat o alternativa perfect sanatoasa pentru plaja sau chiar si pentru activitatile de zi cu zi, dar multi oameni merg in saloane si SPA-uri fara sa cunoasca ingredientele pe care le contin...

Cum sa scapi rapid de liniile bronzului

Liniile de bronz se pot forma repede cand te expui la soare fara protectie. Cand ai astfel de linii pe fata, decolteu sau alte zone proeminente, iata ce trebuie sa faci.

Tendinte in machiaj de vara

In aceasta vara se poarta buzele luminoase, genele evidentiate si culorile cat mai aprinse. Afla care sunt tendintele in machiaj de vara 2015.

Cum se foloseste autobronzantul

Invata cum se foloseste autobronzantul si iata 3 motive pentru a folosi autobronzantul pe fata mai ales in timpul verii.

Culori de par pentru pielea bronzata

Cand pielea ta are un ton pal de maron sau masliniu, alegerea unor culori potrivite pentru pielea bronzata nu este dificila, cand sti ce trebuie sa cauti.

Cum sa prelungesti bronzul dupa vacanta: afla secretele!

Daca iubesti bronzul de vara, ar trebui sa sti ca exista numeroase trucuri pe care le poti folosi, incat sa- prelungesti viata bonzului!

Beneficiile soarelui

Foloseste caldura verii in favoarea ta. Da, chiar poti folosi caldura verii in favoarea ta. Afla care sunt beneficiile soarelui.

Cele mai noi stiri