HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri in trend

Coafuri in trend

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-in-trend.jpg

In fiecare an, o noua tunsoare scurta creeaza o linie de frumusete. Multe dintre aceste coafuri in trend sunt stiluri populare din trecut, care acum sunt in voga. Dar nici tunsorile zilelor noastre nu fac exceptie.

Aici avem cateva dintre cele mai noi coafuri in trend, despre care poate ai mai auzit. Fiecare look se regaseste in stilurile trecute, dar vine cu imbunatatiri; vei arata mai indrazneata, nu ca si cum te-ai fi intors in timp.

Tepi

Tunsoarea cu tepi nu este pentru femeile timide. Cu un par atat de scurt, ochii vor fi evidentiati. Tepii sunt pentru o femeie care nu are foarte mult timp pentru a-si aranja parul. Cu cat iti alegi o tunsoare mai scurta, cu atat vei economisi mai mult timp. De la o lungime de trei centimetri, tunsoarea cu tepi poate fi purtata in lungimi variate, in functie de cat de scurt vrei parul. Fii pregatita: alegerea unei astfel de tunsori poate crea probleme cuiva care isi cioparteste parul, realizeaza ca uraste aceasta imagine si deja urmeaza un proces pentru crestere.

Bob

Tunsoarea bob ne-a bantuit pentru de-a lungul multor ani, dar a ramas un stil la moda. De ce? Ori de cate ori un bob devine plictisitor, cineva vine cu o noua variatie, care sa-l aduca din nou pe lista tunsorilor in trend. Multumita celebritatilor ca Rihanna, Katie Holmes si Victoria Beckham, bobul unghiular, cel stratificat si cel asimetric sunt unele dintre cele mai moderne tunsori.

Aceste trei optiuni ale bobului ii dau acestuia niste caracteristici pe care nu le-au mai avut inainte. Alege un look asimetric, care presupune un par mai lung, cu un breton intr-o parte si foarte scurt in spate sau alege sa ai mai mult volum cu tunsori transversale franjurate…

Franjuri

Acest aspect dezordonat este o simpla tunsoare in scari, care poate fi purtata cu putin efort. O poti purta cu parul liber si moale. Chiar daca suna ca un stil rezervat ocaziilor speciale, poate fi o coafura fermecatoare cand este realizata corect.

Coafuri in trendCoafuri in trendCoafuri in trendCoafuri in trendCoafuri in trendCoafuri in trendCoafuri in trend

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed