HomeFRUMUSETECoafuri Cum sa gasesti cea mai buna culoare de par pentru ziua nuntii

Cum sa gasesti cea mai buna culoare de par pentru ziua nuntii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 974 views
Cum-sa-gasesti-cea-mai-buna-culoare-de-par-pentru-ziua-nuntii in Coafuri

Alegerea culorii potrivite incepe cu o singura intrebare: esti o persoana cu nuante calde sau reci?  Nuantele pielii sunt cele care iti spun care e cea mai buna culoare de par pentru ziua nuntii.Cum sa gasesti cea mai buna culoare de par pentru ziua nuntii

Gandeste-te la bijuteriile din aur (calde) si la cele din argint (reci). Femeile aleg ori o varianta ori celalalta, pentru ca le sta bine. Dar ochii, parul si pielea ofera si ele indicii despre culoarea de par potrivita pentru ziua nuntii.

Pasul 1: Alegerea culorii.

1. Uita-te la irisii tai. Daca au nuante de galben, atunci nuantele calde sunt potrivite pentru tine. Nuantele de albastru sau verde arata ca ti se potrivesc culori reci.

2. Incheieturile mainii. Vasele de sange sunt verzi daca esti calda, si albastre daca esti rece. Daca ai o combinatie intre cele doua culori, atunci esti neutra.

3. Tine un material albastru aproape de fata ta. Daca pielea arata si mai luminoasa decat este in mod normal, atunci esti rece. Daca nu, incearca un material portocaliu si vei vedea daca esti calda. Daca niciuna din variante nu ti se potriveste, atunci esti ca Elvetia: neutra.

4. Cand soarele de dupa amiaza lumineaza parul nevopsit, vei observa ori nuante calde de auriu sau rosu, ori nuante reci de gri sau cenusiu.

Rezultatul:

• „Daca, urmand pasii de mai sus, ai ajuns la concluzia ca nuantele potrivite pentru tine sunt reci, atunci alege bejul, culoarea sampaniei, a graului sau nuante de ciocolatiu”, ne spune Denis De Souza, de la LeCompte Salon din Los Angeles.

• Daca ai ajuns la concluzia ca nuantele calde sunt cele potrivite pentru tine, atunci alege culori ca cea a mierii sau castaniul.

• Daca esti neutra, ti se potrivesc ambele variante de mai sus.

Pasul 2: mergi la salon.
Dupa ce ai aflat culoarea care ti se potriveste, du-te la salon. Ar fi bine sa te duci proaspat tunsa, ca sa stie cea care te vopseste care e forma parului tau. Trebuie sa ii spui care e stilul pe care il vei adopta la nunta. Porti parul desfacut? Atunci accentueaza culoarea in straturi.

Pasul 3: durabilitatea
„Pentru a mentine culoarea mai mult timp, evita soarele, nu spala parul prea des si nu folosi ustensile care se incing. Toate acestea iti pot decolora parul”, spune De Souza. Pentru a evita ingrasarea parului, nu te spala in fiecare zi pe par.

O data la cateva zile spala-te pe par cu sampoane si balsamuri cu continut scazut de sulfati. Inainte de a te coafa, foloseste pe parul umed un ser pentru a-l proteja de caldura…

Un par sanatos pastreaza culoarea mai mult timp. Foloseste o data pe luna un tratament hidratant pentru par. Daca faci tratament mai des de atat, poate fi contraproductiv.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed