Home FRUMUSETEMachiaj Machiaj de mireasă 2018

Machiaj de mireasă 2018

autor Elena Yvette
371 vizualizari
loading...

Inca din copilarie, ziua nuntii a fost cel mai asteptat si visat moment de catre fiecare femeie, iar machiajul din aceasta zi trebuie sa fie perfect. Acesta trebuie sa puna in avantaj fizionomia fiecarei femei, sa reprezinte personalitatea si stilul, sa se potriveasca cu rochia, coafura si accesoriile.

Machiaj mireasă 2017

Daca nu aveti experienta in arta machiajului, se recomanda apelarea la serviciile unui specialist pentru ca este o zi foarte speciala, iar un make-up artist are experienta si dispune si de cele mai de calitate produse. Cautarile pentru specialistul dorit trebuie sa inceapa cu minimum jumatate de an inaintea marelui eveniment, pentru ca sa gasiti unul cu care sa va intelegeti cel mai bine si sa aveti cea mai potrivita colaborare.

Machiaj mireasă 2017

In plus, daca bugetul este mai mare, se recomanda probele de machiaj, pentru ca in acest fel testati tipurile de machiaj. Daca se doreste apelarea la gene false pentru acest machiaj, trebuie alese cele cu smocuri pentru rezistenta si un aspect natural; poti intreba de ele si la machiajele de proba.

Machiaj mireasă 2017

Machiajul rezistent este asigurat si de tenul ingrijit cu atentie, astfel ca va trebui sa nu apelati la tratamente complicate in saptamana nuntii, iar secretul consta in ingrijirea constanta si corespunzatoare (demachiere, tonifiere, hidratare); saptamanal se aplica masti hranitoate.

Machiaj mireasă 2017

Sprancenele nu trebuie neglijate, pentru ca ele sunt responsabile de expresivitatea fetei si au un rol foarte important in reusita machiajului. Si in acest caz se poate apela la un make-up artist care cu siguranta va realiza aspectul dorit.

Machiaj mireasă 2017

Regula de baza la un machiaj de succes este rezistenta, dar sa fie si fin, deoarece este important sa pastrati un echilibru al fetei si sa nu exagerati cu intensitatile. Trebuie evidentiata doar o anumita parte a fetei, se accentueaza machiajul ochilor si buzele se lasa naturale sau invers.

Machiaj mireasă 2017

Machiaj mireasă 2017

Cele mai recomandate combinatii de culori sunt:

• gri + somon + roz pal;
• gri antracit + roz trandafiriu sau roz zmeura +alb fildes;
• violet de Parma sau mov pruna + somon + bej sampanie sau culoarea vaniliei;
• rubiniu + gri antracit sau negru + alb culoarea untului sau bej auriu;
• cappuccino + roz frez sau roz pal + alb fildes;
• verde smarald + somon + bej auriu sau bej sampanie…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!