HomeFRUMUSETEBuze Trucuri pentru buze sexy

Trucuri pentru buze sexy

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Trucuri-pentru-buze-sexy in Buze

Daca sunt puse in valoare cum trebuie, buzele pot fi foarte sexy insa nu numai rujul sau gloss-ul sunt importante, ci si atentia acordata buzelor. Iata cateva trucuri simple pentru a avea buze sexy:

Trucuri pentru buze sexy

Hidratare perfecta pentru buze sexy

Iti poti hidrata buzele folosind un balsam special conceput pentru cele uscate. Se aplica balsamul, care trebuie lasat sa actioneze timp de 30 de minute. Apoi se foloseste o periuta de dinti cu peri moi pentru a indeparta pielea moarta, care, inmuiata in balsam, se exfoliaza rapid.

Mai mult volum, fara interventii estetice pentru a avea buze sexy

Botoxul si colagenul reprezinta alegerile celor care vor sa apeleze la solutii chirurgicale insa, pentru persoanele care nu sunt dispusa sa cheltuiasca o mica avere pe acest tip de interventii, trebuie mentionat ca se poate apela la produse cosmetice cu efecte asemenatoare insa nu la fel de vizibile. Un astfel de exemplu este gloss-ul cu extract de menta, care inflameaza usor buzele si astfel li se mareste volumul.

Contur semipermanent pentru buze sexy

Daca esti adepta conturului de buze si te-ai saturat sa pierzi timp zilnic trasand conturul buzelor tale, trebuie sa stii ca poti apela la machiajul semipermananet, care te scuteste de acest efort. Iti poti face un contur semipermanent in saloanele de infrumusetare, efectele fiind vizibile imediat insa si ireversebile pentru o perioada mare de timp, aproximativ cinci ani…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed