HomeDictionar de Vise Ce inseamna cand visezi biserica

Ce inseamna cand visezi biserica

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 7,5K views
Ce inseamna cand visezi biserica

Ce inseamna cand visezi biserica? Un astfel de vis are diferite interpretari legate de circumstantele in care apare acest simbol, explicatii pe care te invitam sa le citesti in cadrul acestui articol.

Majoritatea viselor in care apar biserici sunt considerate cu sens pozitiv, in functie de situatia in care te afli in vis. De asemenea, marimea si constructia unei biserici din vis denota diferite sensuri legate de viata ta. Totodata, exista si vise in care apar biserici si care au si sens negativ, mai exact, daca visezi ca te uiti de la departare spre o biserica, inseamna ca ai esecuri pe mai multe planuri sau vei fi dezamagita. Iata, in cele ce urmeaza, ce inseamna cand visezi biserica, in functie de contextele pozitive si negative:

Ce inseamna cand visezi biserica – semnificatii pozitive

 • Daca te visezi in afara unei biserici, visul indica ceva cu caracter sacru si hrana spirituala. Este reprezentativ pentru sistemul tau de valori si lucrurile pe care le consideri sfinte.
 • Ce inseamna cand visezi biserica in care faci curatenie: un astfel de vis sugereaza ca ai facut niste greseli in trecut, iar acum incerci sa le repari pentru a iti simti constiinta impacata, a reveni pe calea cea buna si a putea sa te concentrezi mai departe spre obiectivele pe care ti le-ai propus.
 • Daca te afli in interiorul unei biserici, visul iti sugereaza ca esti in cautarea unei iluminari si indumari spirituale. Iti doresti sa te ridici intr-un fel sau altul. E posibil sa fi facut cateva greseli in trecut, care te-au tras inapoi de pe calea ta catre atingerea obiectivelor. Cu putin ajutor divin, vei reveni pe calea cea buna. Intr-un alt sens, visul poate insemna si ca iti adresezi intrebari, ca meditezi asupra drumului tau in viata, la destinatia catre care te indrepti. Iti reevaluezi dorintele.
 • Ce inseamna cand visezi biserica in care canti: un asemenea vis reflecta un anumit tip de implinire, ti-ai aliniat principiile si obiectivele, iar acum incerci sa ti le indeplinesti fara teama.
 • Daca privesti o biserica de aproape, visul indica faptul ca ai nevoia de a te hrani spiritual si ca vrei sa simti o forta divina in viata ta.
 • Ce inseamna cand visezi biserica in care bat clopotele: te afli la un moment de rascruce in viata, iar acum este momentul in care iti dovedesti credinta si aprecierea. Circumstantele te vor determina sa iei atitudine in privinta aceea ce crezi si a valorilor tale.
 • Daca te rogi intr-o biserica, atunci vei primi ajutor si Dumnezeu te va ghida spre rezolvarea problemelor pe care le ai in viata reala, astfel ajungand ca dorintele sa iti fie indeplinite.
 • Ce inseamna cand visezi biserica alba sau scaldata in lumina: acest vis este un semn ca te indrepti spre calea cea buna, vei avea succes in ceea ce iti propui in legatura cu dragostea, viata, pe toate planurile vei avea parte de ceva care sa fie conform credintei tale.
 • Daca visezi ca te afli intr-o biserica plina cu oameni care canta, se roaga sau participa la o cununie religioasa ori alt eveniment de genul acesta, semnificatia este ca vei avea parte de fericire.
 • Ce inseamna cand visezi biserica frumoasa: comunitatea ta te va accepta si vei avea succes la locul de munca.
 • Ce inseamna cand visezi biserica ce se afla aproape de tine: vei avea noroc in viitorul apropiat, asadar te poti bucura, deoarece eforturile tale vor da roade si vei avea succes.
 • Ce inseamna cand visezi biserica in care intri cu un motiv anume: acest vis reprezinta un semn de a lasa in urma trecutul si a te focaliza pe ceea ce iti aduce prezentul.
 • Ce inseamna cand visezi biserica veche care este restaurata: daca participi la restaurare, visul poate fi considerat drept un semn pozitiv, de exemplu relatia cu o anumita persoana poate fi reluata sau vei lamuri neintelegerile cu cineva.
 • Ce inseamna cand visezi biserica de la tara: este un semn pozitiv care prevesteste faptul ca vei cunoaste niste persoane noi in viitorul apropiat, iar acestea vor deveni prietenii tai de incredere.

Ce inseamna cand visezi biserica – semnificatii negative

 • Ce inseamna cand visezi biserica intunecata, semnificatia este ca vei incerca sa faci fata unui deces sau unei inmormantari in urmatoarele zile. Acest vis mai inseamna si ca vei trece printr-un tumult emotional sau o perioada de stres.
 • Ce inseamna cand visezi biserica incendiata: credinta iti este pusa la incercare. Vor exista anumite situatii in care vei simti ostilitate si atac asupra credintei tale, va fi necesar sa te gandesti serios daca iti schimbi mentalitatea sau nu. Exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa ai parte de niste dezamagiri sau schimbari in sens negativ.
 • Cand o biserica se prabuseste in fata ochilor tai, visul inseamna ca in viata reala te vei converti la ateism, ca nu vei mai crede in Dumnezeu. Iar daca biserica ia foc, visul iti indica nefericire, vei fi in pericol.
 • Ce inseamna cand visezi biserica abandonata: vei da gres in privinta unei provocari de care urmeaza sa ai parte. In urma acesteia, iti vei trada credinta, principiile.
 • Ce inseamna cand visezi biserica pe langa care treci: va trebui sa iti adresezi niste intrebari dificile in legatura cu propria persoana, deoarece calea pe care esti duce spre esec, pierderi.
 • Ce inseamna cand visezi biserica ce se afla departe de tine: nu iti vei putea atinge obiectivele in totalitate, de aceea vei simti tristete si dezamagire. Efortul tau va fi in zadar, deoarece nu vei obtine rezultatele dorite.
 • Ce inseamna cand visezi biserica ruinata: acest vis este considerat un semn rau si poate fi luat drept un avertisment. Este posibil sa ai parte de niste tulburari care te vor demoraliza…

Acum, ca ai descoperit ce inseamna cand visezi biserica, iti este mult mai usor sa interpretezi ceea ce incearca sa iti transmita subconstientul. Consulta dictionarul nostru de vise pentru a afla semnificatia viselor tale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed