HomeHoroscopDictionar de Vise Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 8,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Ce-inseamna-cand-visezi-ca-moare-cineva-necunoscut-sau-apropiat.jpeg

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat? Probabil si tie ti s-a intamplat sa visezi ca cineva moare. Acest vis nu trebuie sa te sperie, pentru ca semnificatia lui este cu totul alta decat te-ai putea astepta. Arunca o privire peste explicatiile noastre cu privire la acest simbol: moartea.

In general, un vis in care cineva moare este unul pozitiv, bun, chiar daca poate parea ciudat acest lucru, iar visul in sine te sperie. Un astfel de vis in care apare o persoana decedata simbolizeaza de obicei regret, nostalgie, disparitie, relatii incheiate si neincrederea in dragoste, dar cel mai important, schimbare. Ceva se va schimba in viata ta, vei reusi sa depasesti niste obstacole, vei trece peste probleme si vei primi vesti surprinzatoare de la cineva neasteptat. Iata ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat, in functie de diferite contexte pozitive sau negative:

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat – semnificatii pozitive

 • Cand visezi ca moare cineva apropiat tie, inseamna ca vrei de mult timp sa ii spui acelei persoane ca ai anumite sentimente pentru ea. E momentul sa-ti infrunti temerile si sa le lasi deoparte. Trebuie sa fii mai curajos si sa nu-ti mai fie rusine de ceea ce simti.
 • Daca visezi ca mori si iti vezi propriul cadavru, acest lucru inseamna ca te poti astepta la o transformare, te asteapta un inceput nou.
 • Cand visezi ca moare o persoana necunoscuta, inseamna ca aspecte noi isi vor face aparitia in viata ta. Totul se va schimba si va trebui sa iei decizii importante pentru tine, pentru viitorul tau. Schimbarile care vor aparea sunt pozitive si trebuie sa profiti de ele la maximum.
 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat in casa ta: un astfel de vis iti arata ca vei incerca sa iesi cu bine dintr-o incurcatura legata de familie.
 • Daca visezi ca cineva moare in chinuri cumplite, inseamna ca vei avea parte de niste intamplari ciudate in realitate. Totul se va termina intr-un mod neasteptat, surpinzator. Visul nu prevesteste aspecte negative, ci doar unele interesante si noi.
 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat, iar motivul este crima: acest vis indica faptul ca este nevoie de o transformare, este posibil sa treci prin niste situatii tulburatoare sau sa ai un esec, dar, cu toate acestea, dupa ele va urma succesul, asadar trebuie sa te ambitionezi si vei reusi tot ce ti-ai propus, in ciuda greutatilor.
 • Daca visezi animale moarte, inseamna ca ceva din comportamentul tau trebuie sa se schimbe. Poate esti complexat de ceva, dar trebuie sa inveti sa nu permiti acestor sentimente sa te controleze. Trebuie sa te schimbi pentru a realiza ceea ce iti propui.
 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat, iar tu il ingropi: cu toate ca este un vis infricosator si te-ar pute marca, semnificatia sa este una pozitiva, si anume ca te asteapta schimbari benefice, inceputuri noi, deci ai toate motivele sa iti pastrezi optimismul si curajul.
 • Daca visezi un copil mort, inseamna ca in viitor vei avea parte de o mare dezamagire. Lucrurile nu vor merge chiar cum le-ai planificat tu. Este posibil ca planurile de mult gandite sa esueze din cauza unor factori straini de tine. Daca visezi ca propriul tau copil este mort, inseamna ca din punctul de vedere financiar lucrurile nu stau tocmai bine. Nu vei mai castiga atat de mult ca pana acum si cheltuielile vor depasi veniturile. Perioada negativa nu va dura mult timp, dar trebuie totusi sa fii mai chibzuit si mai prevazator in urmatorul interval de timp.
 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat inecat: este vremea sa te relaxezi, simti epuizare si ai nevoie de liniste sufleteasca pentru a porni o noua etapa din viata ta. Un astfel de vis iti sugereaza ca ai nevoie sa iti echilibrezi timpul petrecut la serviciu cu cel in compania membrilor familiei.
 • Daca iti visezi parintii morti, inseamna ca familia ta va avea multe bucurii in realitate. Norocul va da peste voi si beneficiile financiare nu vor intarzia sa apara.

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat – semnificatii negative

 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat si ascunzi cadavrul: o schimbare este pe cale sa aiba loc. Incerci sa te ascunzi de ceva important sau sa nu iti arati sentimentele, convingerile, ai temeri cu privire la indeplinirea dorintelor. Un astfel de vis arata ca exista diferite aspecte ale vietii care iti blocheaza viziunea si felul in care poti trece peste incercarile dificile.
 • Daca visezi ca vorbesti cu un om mort, inseamna ca cineva din anturajul tau iti va crea dificultati si va trebui sa fii mai atent. Nu ai voie sa comiti greseli in viitorul apropiat, pentru ca dusmanii tai vor profita de ele pentru a te prejudicia.
 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat in razboi: cineva te va cauta deoarece are nevoie de tine.
 • Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat pe strada: intampini anumite probleme in legatura cu propria ta dezvoltare ca persoana.
 • Daca visezi mai multe persoane decedate, inseamna ca printre cei pe care ii consideri prieteni se afla unii care vor sa te tradeze. Viata ta este influentata in mod negativ se acestia, iar din cauza lor poti suferi pierderi. Ai nevoie de persoane sincere in viata ta…

Concluzia este ca un vis in care simbolul central este moartea este, de cele mai multe ori, unul pozitiv prevestitor de schimbari si sentimente bune, benefice. Acum, ca ai inteles ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat, iti poti analiza cu mai multa usurinta visele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed