Ce inseamna cand visezi cai

1926

Ce inseamna cand visezi cai: Conform psihologilor, visele in care apar cai sau animale ne directioneaza catre instinctele noastre primare, nevoile si dorintele pe care e posibil sa ni le reprimam in viata reala.

Fiecare animal are caracteristici specifice, care ne vor ajuta sa descoperim ce anume incearca subconstientul nostru sa reprime. Sa luam, spre exemplu ce inseamna cand visezi cai.

Ce inseamna cand visezi cai

Caii sunt simbolul puterii, rezistentei, virilitatii, dibaciei sexuale si deopotriva al energiei puternice. Totodata, daca visam cai, inseamna ca trebuie sa fim mai putin aroganti. Cand in vis ne apar cai cu doua capete, semnificatia ar fi ca suntem impartiti in doua directii, ca poate rezistenta ne este divizata in doua sau suntem confuzi in legatura cu o problema de ordin sexual.

Cai negri cand visam, e semn de necunoscut, salbaticie, mister, forta ascunsa, de aruncare in necunoscut ori de a pune pariu pe ceva incert. Un cal negru schiopatand inseamna tristete, doliu, nefericire. In schimb, daca visam cai albi e semn bun, de prosperitate, bunatate, noroc, casatorie. Daca suntem urmariti de un cal alb, e posibil sa avem dificultati legate de intimitate.

Daca vedem in vis cai morti, acest lucru indica faptul ca acel ceva care ne oferea pana acum siguranta, nu mai exista, cum este, de exemplu, o relatie. De asemenea, visul poate prevesti nefericire, o presimtire rea in suflet, pierderea unei rude sau a unui prieten.

O herghelie de cai salbatici in vis, arata libertate si lipsa de responsabilitate. Mai poate insemna si niste emotii necontrolate. Cand calarim un cal salbatic, visul are semnificatia unei dorinte sexuale dezlantuite, desfranare.

Daca visam un cal care vorbeste, trebuie sa fim atenti la ce anume spune. Daca este un cal negru, mesajul lui vine din subconstientul nostru, spun psihologii, iar daca este albastru, mesajul transmite tristete, cineva apropiat tie sau chiar tu aveti nevoie de ajutor, dar nu stiti cum sa va descurcati.

Cai alergand pe un camp verde e un vis prevestitor de vesti bune, semn ca ti se vor implini dorintele. Daca in vis caii pasc iarba, e semn si de bine si de rau, fie e vorba de fericire in relatia de cuplu sau casnicie, fie de o suparare.

Cand visezi ca te loveste un cal e clar un vis de bine, vei avea parte de bogatie sau vei face avere, ori mai pe scurt „norocul ti-a dat o copita”…

Daca visezi ca se bat doi cai, nu-i de bine, atentie la prietenii mincinosi!

Nu e semn bun nici daca cumperi sau vinzi un cal, aduce neplaceri, neintelegeri in familie.

loading...
Articolul precedentCe inseamna cand visezi haine
Articolul următorCe inseamna cand visezi paine

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!