Ce inseamna cand visezi sarpe

2600

Ce inseamna cand visezi sarpe: Un vis este interpretat tinand cont de simbolurile ce apar in el. Un vis in care sarpele este elementul principal are o multitudine de semnificatii. Sa vedem cum se interpreteaza un astfel de vis.

Ce inseamna cand visezi sarpe

Sarpele este o taratoare destul de temuta. In vremurile de demult, sarpele era un simbol ce aparea foarte des sub numeroase forme, uneori ca prieten, alteori ca dusman. In antichitate, sarpele era un semn astrologic asociat cu zeul mesajelor, Hermes. Este un semn complex cu multe semnificatii si, de aceea, un vis in care acest element este in prim-plan poate avea multe intelesuri si poate fi interpretat in diverse feluri.

Explicatii pentru ce inseamna cand visezi sarpe

Potrivit unor specialisti, un vis in care apare sarpele are conotatii sexuale atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Alti profesionisti in domeniu afirma ca un vis cu sarpe este semn ca un pericol te pandeste.

Potrivit traditiei populare, un sarpe care in vis naparleste semnifica vindecare sau achitarea unor datorii. Sarpele poate fi vazut si ca un semn pozitiv. Daca in visul tau omori un sarpe, inseamna ca vei reusi sa depasesti anumite obstacole si iti vei invinge dusmanii.

Pe de alta parte, sarpele in vis este vazut si ca un element negativ, prevestitor de rau. Daca visezi mai multi serpi, inseamna ca un ghinion te pandeste in plan profesional sau amoros. Alte voci spun ca un sarpe in vis inseamna o femeie care in viata reala incearca sa te prejudicieze.

Visul cu sarpe poate avea multiple alte semnificatii. Cand visezi un sarpe incolacit in jurul tau, inseamna ca cedezi foarte usor pasiunilor tale.

Un sarpe mare inseamna ca cineva nu este corect cu tine, un sarpe mic prevesteste mici obstacole ce trebuie sa le depasesti. Un sarpe colorat semnifica slabiciunile din viata ta carora trebuie sa le faci fata cu brio.

Daca vezi in visul tau un sarpe zvarcolindu-se, inseamna ca ai in preajma ta persoane care iti vor raul. In viata reala, trebuie sa te feresti de oameni inselatori, de dusmani.

Daca vezi mai multi serpi in vis, dar nu ii atingi si nu iau nici un fel de contact cu pielea ta, inseamna ca cineva din anturaj te tradeaza de mult timp. Un astfel de vis mai poate semnifica si ca te pandesc niste situatii putin mai dificile sau mai rusinoase.

Mai multi serpi intr-o groapa inseamna ca dragostea va pleca din viata ta si ca vei avea parte doar de idile pasagere si fara prea multa importanta.

Daca ti-e frica de un sarpe din vis, inseamna ca prioritatea ta trebuie sa fie mentinerea unei stari bune de sanatate…

Sarpele, simbol al raului, nu prevesteste de obicei intamplari sau situatii fericite. De cele mai multe ori, simbolizeaza aspecte negative.

loading...
Articolul precedentCe inseamna cand visezi paine
Articolul următorCe inseamna cand visezi noroi

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!