HomeHoroscopDictionar de Vise Ce inseamna cand visezi sarpe?

Ce inseamna cand visezi sarpe?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Ce-inseamna-cand-visezi-sarpe.jpg

Ce inseamna cand visezi sarpe? Un vis este interpretat tinand cont de simbolurile ce apar in el. Un vis in care sarpele este elementul principal are o multitudine de semnificatii. Sa vedem cum se interpreteaza un astfel de vis.

Pentru a te lamuri ce inseamna cand visezi sarpe, este necesar sa retii cat mai multe detalii din vis, astfel incat sa le poti interpreta corect in functie de informatiile asociate cu situatiile visate.

Explicatii pentru ce inseamna cand visezi sarpe

Sarpele este o taratoare destul de temuta, iar visul cu sarpe are multiple semnificatii. In vremurile de demult, sarpele era un simbol ce aparea foarte des sub numeroase forme, uneori ca prieten, alteori ca dusman. In antichitate, sarpele era un semn astrologic asociat cu zeul mesajelor, Hermes. Este un semn complex cu multe valente si, de aceea, un vis in care acest element este in prim-plan poate avea multe intelesuri si poate fi interpretat in diverse feluri.

Potrivit unor specialisti, un vis in care apare sarpele are conotatii sexuale atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Alti profesionisti in domeniu afirma ca un vis cu sarpe este semn ca un pericol te pandeste.

Iata, in cele ce urmeaza, ce inseamna cand visezi sarpe, in functie de contextele pozitive si negative:

Ce inseamna cand visezi sarpe – semnificatii pozitive

In anumite cazuri mai rare, sarpele in vis poate fi vazut ca un semn pozitiv:

 • Ce inseamna cand visezi sarpe ca animal de companie: un asemenea vis reflecta faptul ca in viitorul apropiat se va ivi o oportunitate de a te vindeca sufleteste sau de a avea parte de o schimbare benefica in viata ta.
 • Daca in visul tau omori un sarpe, inseamna ca vei reusi sa depasesti anumite obstacole si iti vei invinge dusmanii.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe care te ataca: este un semn ca in perioada care urmeaza vei explora o situatie care te va intriga, precum si modalitatile prin care o poti infrunta.
 • Potrivit traditiei populare, un sarpe care in vis naparleste semnifica vindecare sau achitarea unor datorii.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe cu care vorbesti: in cazul in care porti un dialog cu un sarpe in timp ce visezi, este un semn care iti indica faptul ca iti vei manifesta potentialul si vei avea deschidere in fata oportunitatilor noi care se vor ivi in viata ta.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe care te hipnotizeaza: vei infrunta realitatea, te vei adapta normelor sociale, dar vei avea grija sa nu iti fie incalcate drepturile.

Ce inseamna cand visezi sarpe – semnificatii negative

Sarpele in vis este deseori vazut si ca un element negativ, prevestitor de rau:

 • Ce inseamna cand visezi sarpe in salbaticie: un astfel de vis indica niste aspecte asociate cu acest animal, precum griji, teama sau preocupari in legatura cu ceva care scapa de sub control.
 • Daca visezi mai multi serpi, inseamna ca un ghinion te pandeste in planul profesional sau in cel amoros. Alte voci spun ca un sarpe in vis inseamna o femeie care in viata reala incearca sa te prejudicieze.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe cu care te lupti: in viitorul apropiat vei opune rezistenta in fata unei acuzatii sau vei duce o lupta cu sine in privinta unei decizii pe care va trebui sa o iei in legatura cu jobul.
 • Cand visezi un sarpe incolacit in jurul tau, inseamna ca cedezi foarte usor pasiunilor tale.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe care te urmareste: te vei confrunta cu o situatie intimidanta care te va rani. Emotiile pe care nu le-ai infruntat pana acum te vor acapara.
 • Un sarpe mare inseamna ca cineva nu este corect cu tine, un sarpe mic prevesteste mici obstacole pe care trebuie sa le depasesti.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe care te musca: este un semn care te avertizeaza sa acorzi atentie unui aspect pe care il consideri prea intimidant sau inconfortabil.
 • Un sarpe colorat semnifica slabiciunile din viata ta carora trebuie sa le faci fata cu brio.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe care te stropeste cu venin: in perioada care urmeaza vei avea de infruntat ceva care are o influenta negativa asupra vietii tale, vei considera ca situatia in care te vei afla va fi dificil de gestionat. Poate fi vorba despre o relatie toxica, zvonuri sau comentarii rautacioase la adresa ta.
 • Daca vezi in visul tau un sarpe zvarcolindu-se, inseamna ca ai in preajma ta persoane care iti vor raul. In viata reala, trebuie sa te feresti de oameni inselatori, de dusmani.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe veninos: acest vis este o reprezentare a fricii tale. Mai exact, iti este teama de ceea ce iti va aduce viitorul.
 • Daca vezi mai multi serpi in vis, dar nu ii atingi si nu iau niciun fel de contact cu pielea ta, inseamna ca cineva din anturaj te tradeaza de mult timp. Un astfel de vis mai poate semnifica si ca te pandesc niste situatii putin mai dificile sau mai rusinoase.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe care te inghite: un asemenea vis indica faptul ca trebuie sa analizezi motivele pentru care gandesti negativ, deoarece este necesar sa te eliberezi de negativitate si sa te reintorci la ceea ce iti aduce bucurie si fericire. Este posibil sa ii fi deranjat pe cei din jurul tau, iar acum este momentul sa iti ceri iertare si sa iti gasesti linistea. In cazul in care in vis sarpele te incolaceste si apoi te inghite, inseamna ca te simti captiv, iar acest lucru ar putea avea legatura cu o relatie amoroasa.
 • Mai multi serpi intr-o groapa inseamna ca dragostea va pleca din viata ta si ca vei avea parte doar de idile pasagere si fara prea multa importanta.
 • Ce inseamna cand visezi sarpe cu doua capete: vei intampina o dificultate sau un conflict cu cineva anume.
 • Daca ti-e frica de un sarpe din vis, inseamna ca prioritatea ta trebuie sa fie mentinerea unei stari bune de sanatate…

In concluzie, sarpele, simbol al raului, nu prevesteste de obicei intamplari sau situatii fericite. De cele mai multe ori, simbolizeaza aspecte negative. Acum, ca ai aflat ce inseamna cand visezi sarpe, iti este usor sa iti analizezi visele pentru a putea intelege mai bine ce incearca sa iti transmita subconstientul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed