HomeHoroscopNumerologie Ora nașterii ne influențează viața – vezi cum te afectează

Ora nașterii ne influențează viața – vezi cum te afectează

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Ora-nașterii-ne-influențează-viața-–-vezi-cum-te-afectează in Numerologie

Te-ai fi gândit vreodată că ora la care te-ai născut poate avea o influență în legătură cu ceea ce se petrece în viața ta? Ei bine, spre marea ta uimire, alfă că are!

În funcție de această oră suntem încadrați în două mari categorii:

– introvertiți (persoanele născute la orele serii), cei care manifestă tendințe de interiorizare;
– extrovertiții (cei născuți ziua) sunt persoane mai sociabile din fire.

Însă hai să privim situația dincolo de aceste două categorii și să vedem exact cum poate fi influențat destinul nostru în funcție de orele la care ne-am născut.

Persoanele născute între orele 00:00 și 02:00

Astrologii spun că persoanele născute între aceste ore au o înclinație puternică spre a învăța lucruri noi și sunt foarte entuziasmate atunci când se confruntă cu situații noi. Centrul tău de interes este intelectualul care ai putea deveni și toate eforturile tale se îndreaptă în această direcție.

Persoanele născute între orele 02:00 și 04:00

Îți propui mereu planuri mărețe pentru a avea un stil de viață cât mai luxos, însă și munca depusă este propoțională cu acestea. Ești în stare să muți munții și marea pentru a avea parte de un confort sporit în ceea ce privește traiul pe care doreși să-l ai și nimic nu-ți va putea sta în cale din acest punct de vedere.

Persoanele născute între orele 04:00 și 06:00

„Riști și câștigi” – acesta este cu siguranță sloganul tău în viață. Tinzi spre o postură de lider și vei încerca să te situezi mereu la acest nivel. Uneori riscurile pe care ți le asumi sunt duse la extrem, dar pe tine nu te îngrijorează acest lucru deoarece știi bine ceea ce vrei de la viață.

Totuși, ar fi bine ca uneori să evaluezi de două ori lucrurile înainte de a trece la acțiune.

Persoanele născute între orele 06:00 și 08:00

Deși lumea din jur te catalogează ca fiind o persoană căreia nu-i prea place să împartă, nu este deloc așa. Acorzi mare atenție detaliilor și ești mereu alături de persoanele dragi și de familie, iar aceștia știu că se pot baza pe sprijinul tău în orice moment.

Încearcă totuși să nu-i pui pe alții pe primul loc și preocupă-te mai mult de persoana ta.

Persoanele născute între orele 08:00 și 10:00

Persoanele care interacționează cu tine ajung să te placă imediat și apreciază mereu prezența ta și sunt mereu deschise opiniilor tale. Sociabilă din fire, ai putea cu ușurință să ocupi o poziție care implică într-o mare măsură comunicarea.

Persoanele născute între orele 10:00 și 12:00

Țintești mereu foarte sus, însă ochești mereu la fix! Fire autoritară și care nu prea vrea să împartă cu alții ceea ce câștigă, tinzi să intimidezi lumea din jurul tău, dar tu nu vezi acest lucru ca fiind unul rău.
Chiar dacă provoci o stare ușor tensionată în mediile în care lucrezi, dai de înțeles că nu dorești să faci rău nimănui…

Greu de crezut, dar se pare că orele au și ele un scop al lor. Ce zici? Te-ai născut la momentul potrivit?

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed