HomeHoroscopNumerologie Zilele norocoase din August pentru fiecare zodie

Zilele norocoase din August pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Zilele-norocoase-din-august-pentru-fiecare-zodie.jpg

De cele mai multe ori, norocul vine o singura data in viata, exceptand datile in care trebuie sa ti-l faci cu mana ta. Acea sansa iti este data pentru a face ceva constructiv sau a lua unele decizii importante care-ti vor ghida viata din acel moment.

In cele ce urmeaza, vom vedea impreuna care sunt zilele norocoase din luna august, pentru fiecare zodie in parte, in functie de ce au pregatit astrele si Planetele pentru noi.

Berbec
Luna august te intampina cu cateva zile norocoase in care trebuie sa profiti la maximum de tot ce iti ofera astrele; acestea sunt: 8 august, 17 august si 27 august.

Taur
Norocul nu te va ocoli nici de data aceasta, dar, in cazul tau, trebuie sa muncesti mai mult pentru a-l fructifica si a te bucura de roadele acestuia. Zilele de unde poti incepe acest proces sunt: 10 august si 21 august.

Gemeni
Pregateste-te pentru o luna plina de surprize placute, asa cum iti va fi tot anul. Nu te plangi de noroc in niciun domeniu din viata ta insa acesta va exagera pe 3 august, 15 august si 28 august.

Rac
Cu toate ca esti o fire mai pesimista si increderea in noroc este aproape de zero, vei avea parte de unele promisiuni frumoase ce se vor dovedi a fi de-a dreptul hotaratoare pentru bunul curs al vietii tale. Zilele tale norocoase vor fi: 6 august, 24 august si 29 august.

Leu
Vei avea parte de o luna de neuitat insa trebuie sa ai mare grija la ce decizii iei in aceasta perioada. Norocul nu te va ocoli si-ti va fi alaturi in doua zile in mod special, si anume pe data de 7 august si 12 august.

Fecioara
Cele trei luni de vara promit ca-ti vor aduce unele dintre cele mai nemaipomenite si nemaintalnite senzatii si trairi. Luna august iti va aduce patru zile pline de noroc in care se recomanda sa joci chiar si la loto: 1, 14, 17 si 21 august.

Balanta
Norocul nu te va ocoli nici pe tine si vei avea parte de el din plin, cel putin pe plan sentimental unde vei excela: vei intalni o iubire noua sau vei trece la o etapa noua in viata de cuplu – 4 august si 13 august sunt zile decisive.

Scorpion
Tot ce trebuie sa faci tu este sa te inarmezi cu multa rabdare, deoarece norocul asteapta cea mai buna oportunitate pentru a-ti aparea in cale. Zilele norocoase sunt 15 august si 22 august.

Sagetator
Vei avea parte de numeroase surprize, insa cele mai multe vor veni la capitolul dragoste si sentimente. Zilele mult asteptate sunt: 2 august, 9 august si 16 august.

Capricorn
Cand vine vorba de acest nativ, norocul ii surade pe plan profesional sau financiar, deoarece accentul lui nu cade pe dragoste. Zilele cu un castig formidabil vor fi 14 august si 27 august.

Varsator
Nu aveti motive de stres, deoarece norocul va este alaturi si va ajuta in momente de cumpana. Vei avea parte de foarte multe perioade bune in acest an, dar in luna august  vor fi patru zile de mare interes, si anume: 14 august, 17 august, 25 august si 28 august…

Pesti
Nativii acestei zodii sunt de-a dreptul norocosi cand vine vorba de bani. Vor avea noroc cu carul in luna august, insa doar doua zile vor fi de-a dreptul hotaratoare cand ne gandim la acest aspect: 8 august si 13 august.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed