Home HoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Iulie

Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Iulie

autor Elena Yvette
235 vizualizari

Șobolan

De multă vreme te gândești să cheltuiești o mică sumă de bani în interes personal, unul care să te scape de griji și să te binedispună pentru o scurtă perioadă de timp. Dacă vrei să te scapi de acest gând care pare să vină și să treacă în fiecare săptămână, ar fi bine să te scapi de el și să faci achiziția mult visată.

zodiac

Bivol

În zilele trecute ai avut mici discuții în contradictoriu cu familia ta. Nu lăsa ca acestea să ajungă la stadiul de certuri și fă ce ai de făcut în cursul acestei săptămâni, pentru ca relația ta cu cei dragi să nu aibă de suferit.

Tigru

Atenție la sănătate! Stresul acumulat la locul de muncă ar putea să-și spună cuvântul în cursul acestei săptămâni. Știi bine că nu îți place să stai închisă în casă și să te „dopezi” cu tot felul de medicamente și tratamente, așa că nu lăsa nimic să îți afecteze sănătatea.

Iepure

În cursul acestor zile vei pune punct unei relații. Dacă simți că ai nevoie să te eliberezi de unele stări sau de unele gânduri, nu ezita să apelezi la una dintre prietenele tale, știi bine că acestea sunt singurele persoane care îți pot oferi un sfat sincer și util.

Dragon

Ar fi bine să privești viața ta și din alte puncte de vedere, nu doar cel financiar. Cu siguranță este bine să ai niște bani puși de-o parte pentru zile negre, însă nu trebuie să-i economisești pe toți, mai trebuie să te și răsfeți puțin.

Șarpe

Se pare că ai talent în a negocia și în a vinde diverse lucruri. Încearcă să demonstrezi mai des acest lucru la locul de muncă în cursul acestei săptămâni și este posibil să primești o propunere destul de interesantă, dar mai ales atractivă din punct de vedere financiar.

Cal

Dai dovadă de mult calm și răbdare în cursul acestor zile. Pari a fi hotărâtă să nu mai lași lucrurile din jur să te influențeze în ceea ce privește cariera ta și vrei să ai parte chiar și de o mică promovare, așa că vei depune eforturi serioase în această direcție.

Oaie

Mereu ai ezitat în a-ți exprima punctul de vedere, însă te-ai săturat să fii chiar tu propriul tău inamic. Dacă vei avea ceva de spus în cursul acestei săptămâni la locul de muncă, în special o idee legată de un proiect anume, nu vei mai sta să te gândești de două ori și își vei expune ideile, care, apropo, ar putea fi răsplătite serios.

Maimuță

Ești prinsă în multe activități și vrei să ieși puțin din toată zăpăceala care are loc în aceste zile la locul de muncă. Ai putea să te gândești la o mică călătorie pe care să o faci la final de săptămână, una în care să le inviți și pe prietenele tale.

Cocoș

Dacă vrei să îți faci simțită prezența acolo unde mergi, nu trebuie să apelezi la metode „neortodoxe”. Acestea cu siguranță ar atrage privirile asupra ta, însă imaginea pe care o ai ar putea avea de suferit destul de mult.

Câine

Relația cu partenerul tău ar putea avea de suferit destul de mult în această săptămână iar acest lucru este din cauza faptului că pui mereu munca pe primul loc și nu viața personală. Ar fi bine să regândești strategia pe care o aplici din acest punct de vedere.

Porc

Ai o sensibilitate ieșită din comun uneori și ai impresia că toată lumea e împotriva ta. Dacă nu știi cum să acționezi din anumite privințe, nu te lăsa condusă de stările care vin în valuri, privește lucrurile puțin mai calculat.

Save

Save

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..