HomeHoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 25-31 Iulie

Zodiacul chinezesc săptămânal 25-31 Iulie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Zodiacul-chinezesc-săptămânal-25-31-Iulie in Zodiac Chinezesc

Șobolan

Ai calități destul de bune, însă nu știi cum anume să le pui în evidență. Începutul acestei săptămâni va fi în favoarea ta din acest punct de vedere și vei ști cu exactitate ce trebuie să faci pentru a ieși în evidență, în special la locul de muncă.

zodiac

Bivol

Te confrunți cu o problemă financiară de ceva timp, dar se pare că în cursul acestor zile cineva din familie te va ajuta să te scapi de aceasta. Această persoană îți era datoare cu o favoare și se pare că acesta este momentul oportun să se revanșeze.

Tigru

Săptămâna aceasta, mai mult ca oricând, te vei bucura de viață și de minunatele persoane care fac parte din aceasta. Nu vrei să îți încarci mintea cu tot felul de lucruri banale, știi bine că totul se așază atunci când te aștepți mai puțin.

Iepure

În ultima perioadă, te-ai stresat cu tot felul de gânduri care nu-și aveau rostul. La începutul săptămânii vei avea parte de mici surprize pe plan profesional, unele mai plăcute, iar altele mai puțin plăcute.

Dragon

În primele zile ale săptămânii vei avea parte de mici certuri cu unele persoane care îți sunt mai apropiate. Nu lăsa ca acestea să se agraveze și să atragă după ele pierderi pe care nu vrei să le ai. Adoptă măsuri de corectare a acestor certuri cât mai repede posibil, altfel weekendul tău nu va fi unul foarte plăcut.

Șarpe

Șeful tău îți face o propunere la începutul săptămânii, una care te pune pe gânduri pe parcursul celorlalte zile. Dacă nu știi ce trebuie să faci în această privință, cere mai mult timp de gândire și consultă-te cu unii colegi care știi că te-au ajutat mereu atunci când ai avut nevoie.

Cal

Dacă ești o persoană care crede în noroc, ar fi bine ca în primele zile din săptămână să faci un pariu sau să pui un bilet la loto. Ai putea avea parte de o surpriză de proporții mari în weekend.

Oaie

O rudă nu foarte apropiată ar putea să îți facă o vizită pe parcursul acestei săptămâni. Se pare că s-a simțit datoare cu niște scuze, unele care ar fi trebuit să le prezinte de foarte mult timp. Încearcă să nu-i refuzi aceste regrete și acordă-i o a doua șansă.

Maimuță

Oportunități și iar oportunități. Chiar dacă vor fi multe pe parcursul acestor zile, nu înseamnă că toate sunt și bune. Evaluează-le foarte atent și vezi de care ar trebui să profiți și pe care ar trebui să le refuzi.

Cocoș

Familia va fi pe primul loc încă de la început de săptămână. Se pare că a rămas nesoluționată o problemă care are legătură cu aceasta și nu vrei să se întindă pe tot parcursul săptămânii.

Câine

După cum bine știi, acest animal care influențează zodiacul tău are un simț al mirosului foarte bine dezvoltat, lucru care se pare că te ajută să le „miroși” pe acele persoane care nu au intenții bune. Ar fi bine să faci puțină „curățenie” în ceea ce privește acele presupuse prietenii pe care le ai cu unele persoane.

Porc

O problemă de natură financiară pare să nu te mai lase în pace. Dacă nu găsești nicio cale de a soluționa această problemă, ar fi bine să ceri ajutorul cuiva din familie, altfel toată săptămâna te vei „măcina” din cauza acesteia și nu vei da randamentul necesar.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed