Ciocanelele de pui invelite in bacon reprezinta o reteta savuroasa, usor de preparat.
Ciocanelele de pui invelite in bacon reprezinta o mancare ideala pentru mesele pe care le luati impreuna cu prietenii sau familia.Ingrediente pentru ciocanele de pui invelite in bacon:
- 12 ciocanele de pui
- 12 felii de bacon afumat
- sucul de la o lamaie
- 2 catei de usturoi
- paine prajita
Mod de preparare pentru ciocanele de pui invelite in bacon:
- Mai intai de toate, se va incinge cuptorul la 200° C, dupa care se va amesteca sucul de la o lamaie cu usturoiul.
- Ciocanelele de pui se vor intepa de cateva ori si se vor stropi cu amestecul din suc de lamaie si usturoi.
- Se va infasura fiecare ciocanel intr-o felie de bacon si se va aseza in tava stropindu-se cu amestecul din zeama de lamaie si usturoi; dupa ce ati invelit toate ciocanelele, introduceti tava in cuptor.
- Ciocanelele invelite in bacon se vor tine la cuptor in jur de 50 de minute, pana cand carnea se patrunde si bacon-ul devine crocant…
- Ciocanelele de pui invelite in bacon se pot servi atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Citește și: Pere învelite în bacon