Hummus-ul din dovlecei și castravete este o rețetă de aperitiv gustos, hrănitor și sănătos, care se prepară ușor și repede.
Hummus-ul din dovlecei și castravete se poate întinde pe pâine, pită sau se poate mânca împreună cu diverse legume crude; poate fi folosit și ca umplutură pentru diverse alte aperitive. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții (căni) precizează marthastewart.com.
Ingrediente pentru hummus din dovlecei și castravete:
- 2 dovlecei mari
- ½://yve.ro/retete-culinare/tahini-de-casa/” title=”Tahini” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”10267″>Tahini
- zeama de la o lămâie
- 1 cățel de usturoi
- un praf de sare
- un praf de piper
Mod de preparare pentru hummus din dovlecei și castravete:
- Tăiați dovleceii în mai multe bucățele, care să încapă în circa patru căni.
- Tăiați castravetele sub formă de cubulețe.
- Amestecați toate ingredientele într-un blender și le mărunțiți foarte bine, să devină o pastă fină.
- Gustați și, dacă este necesar, mai adăugați sare și piper, în funcție de preferință…
Poftă bună!
Citește și: Maioneză rapidă de post
Niciun comentariu încă