Hummus din dovlecei și castravete

https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Hummus-din-dovlecei-și-castravete.jpg

Hummus-ul din dovlecei și castravete este o rețetă de aperitiv gustos, hrănitor și sănătos, care se prepară ușor și repede.

Hummus din dovlecei și castravete

Hummus-ul din dovlecei și castravete se poate întinde pe pâine, pită sau se poate mânca împreună cu diverse legume crude; poate fi folosit și ca umplutură pentru diverse alte aperitive. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții (căni) precizează marthastewart.com.
Ingrediente pentru hummus din dovlecei și castravete:

  • 2 dovlecei mari
  • ½://yve.ro/retete-culinare/tahini-de-casa/” title=”Tahini” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”10267″>Tahini
  • zeama de la o lămâie
  • 1 cățel de usturoi
  • un praf de sare
  • un praf de piper

Mod de preparare pentru hummus din dovlecei și castravete:

  • Tăiați dovleceii în mai multe bucățele, care să încapă în circa patru căni.
  • Tăiați castravetele sub formă de cubulețe.
  • Amestecați toate ingredientele într-un blender și le mărunțiți foarte bine, să devină o pastă fină.
  • Gustați și, dacă este necesar, mai adăugați sare și piper, în funcție de preferință…

Poftă bună!

Citește și: Maioneză rapidă de post

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *