Ciorbă cu carne de porc

Share

Ciorba cu carne de porc reprezintă o alegere foarte bună pentru zilele în care doriți să preparați o ciorbă sățioasă și extrem de gustoasă.

Ciorbă cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc se poate consuma atât simplă, cât și combinată cu puțină smântână, oțet sau zeamă de varză ori împreună cu ardei iute proaspăt sau murat, în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Ingrediente pentru ciorbă cu carne de porc:

  • 700 g carne de porc
  • 100 g tăiței
  • un cartof  mare
  • 6 morcovi baby
  • 2 ardei grași
  • o ceapă potrivit de mare
  • tarhon sau patrunjel verde, tocat
  • puțin ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru cu carne de porc:

  • Spălați carnea, o tăiați în porții egale, apoi o lăsați la fiert într-o oală cu doi litri de apă și un praf de sare.
  • În primele minute de fierbere, se înlătură spuma care se formează, apoi se lasă la fiert la foc potrivit de mare timp de circa 45 de minute.
  • Curățați și tăiați sub formă de cubulețe ardeii și cartoful, tocați mărunt ceapa, dați morcovii pe răzătoare sau îi mărunțiți la blender.
  • Căliți ceapa, morcovii și ardeii grași timp de câteva minute în puțin ulei încins, iar după zece minute adăugați și cartoful.
  • Presărați sare și piper după gust, după care adăugați tăițeii, iar spre final, tarhonul sau pătrunjelul verde…

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news