Pastele cu patru tipuri de brânză reprezintă o alegere minunată pentru masa de prânz sau cină.
Pastele cu patru tipuri de brânză sunt gata în 35 – 40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru o porție.
Ingrediente pentru paste cu patru tipuri de brânză:
- 125 g paste (de exemplu, penne)
- 1 linguriță de unt
- 30 g brânză Cheddar, rasă
- 20 g Parmezan tăiat în bucățele subțiri
- 20 g cremă de brânză cu puține grăsimi
- 20 g brânză Gorgonzola, tăiată în mai multe bucățele
- 25 ml lapte cu 1.7% grăsime
- 1 linguriță de pătrunjel verde, tocat, plus încă puțin pentru garnisire
- sare
- piper
Mod de preparare pentru paste cu patru tipuri de brânză:
- Încingeți cuptorul la 180ºC.
- Fierbeți pastele al dente cu puțină sare. După aceea, scurgeți pastele și le puneți înapoi în vas.
- Adăugați untul, crema de brânză, brânza Gorgonzola și brânza Cheddar , pe baza celor menționate de hy-vee.com. Amestecați bine și adăugați laptele, după care lăsați vasul să fiarbă la foc mic până când obțineți o textură cremoasă.
- Asezonați cu sare și piper și o linguriță de pătrunjel tocat.
- Puneți amestecul cu paste într-un vas termorezistent și presărați deasupra Parmezan.Introduceți vasul la cuptor și îl lăsați pentru 10 minute.
- Garnisiți cu puțin pătrunjel.
- Serviți cald…
Poftă bună!
Citește și: Paste cu ton si broccoli