Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb

Share

Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb reprezinta o reteta culinara inspirata din bucataria italiana, o mancare savuroasa, fina si foarte satioasa.

Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb

Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb este o mancare pe care o poti prepara atunci cand doresti sa ii surprinzi pe cei dragi cu ceva nou si foarte delicios.

Ingrediente pentru Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb:

Pentru pastele Ravioli:

  • 200 grame de faina
  • 3 oua

Pentru umplutura:

  • 100 grame de piept de pui fiert
  • 50 grame de crema de branza
  • 2 rosii, decojite si tocate
  • 1 tija de ceapa verde, tocata
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • 1 ou
  • sare
  • putin unt

Pentru servit:

  • sos alb
  • marar tocat
  • piper maruntit

Mod de preparare pentru Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb:

  • Ravioli cu pui, rosii si ceapa verde in sos alb este o reteta culinara pe care o poti prepara ori de cate ori simti nevoie sa prepare ceva inedit si nou. Se vor face pastele prin amestecul de faina cu oua si se vor lasa la rece pret de 30 de minute.
  • Pentru a obtine umplutura, se vor mixa toate ingredientele respective si se vor amesteca foarte bine pana se va obtine o compozitie potrivita ca grosime; se va pune cate o lingurita din acest amestec peste fasiile de paste, impaturindu-se tot cu fasii de paste.
  • Se vor acoperi pastele si se va taia aluatul pentru a se separa fiecare bucata, sigilandu-se apoi la capete (daca doriti sa faceti model pe margini, presati usor cu o furculita dupa ce ati sigilat fiecare bucata sau puteti folosi o ustensila speciala pentru Ravioli)…
  • Pastele Ravioli umplute se vor pune la fiert si se vor stropi cu unt topit atunci cand sunt gata, iar la servire se va adauga deasupra lor sos alb, marar tocat si piper maruntit.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente