Briose cremoase

Muffins cremoase reprezinta o reteta de desert ideala oricarui moment al zilei, petrecerilor si sarbatorilor, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Muffins-cremoase.jpg

Briosele cremoase reprezinta o reteta de desert ideala oricarui moment al zilei, petrecerilor si sarbatorilor, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Briose cremoase

Briosele cremoase reprezinta un desert care se prepara usor si repede, cu ingrediente la indemana oricui.

Ingrediente pentru briose cremoase:

  • 4 oua
  • 270 grame zahar praf
  • 150 ml frisca lichida
  • 120 grame unt
  • 100 grame ciocolata
  • 140 grame faina
  • 60 grame cacao
  • praf de copt
  • zeama lamaie
  • amidon alimentar

Mod de preparare pentru briose cremoase:

  • Se va pregati tava pentru briose.
  • Se vor amesteca zaharul cu frisca, ouale, separat topindu-se ciocolata conform datelor furnizate de eatingwell.com. Se va incorpora aceasta in amestecul de ou si frisca.
  • Se va amesteca faina cu cacaua si praful de copt, apoi se va incorpora amestecul in zahar, zeama de lamaie si amidon.
  • Dupa zece minute se va scoate tava din cuptor si se va adauga peste fiecare briosa o lingura din bezeaua anterior obtinuta.
  • Se vor da briosele inca 25 de minute la cuptor…

Pofta buna!

Citește și: Boluri de ciocolata fina

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *