HomeRETETERetete de mancareciorba si supa Supa de quinoa cu naut si ciuperci

Supa de quinoa cu naut si ciuperci

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Supa-de-quinoa-cu-naut-si-ciuperci.jpg

Supa de quinoa cu năut și ciuperci este bogată în nutrienți, foarte gustoasă și sănătoasă, poate fi preparată cu orice ocazie.

Supa-de-quinoa-cu-naut-si-ciuperci in ciorba si supa

Supa de quinoa cu năut și ciuperci este ușor de făcut, constituind o alegere minunată pentru zilele în care nu aveți timp sau dispoziție de a realiza mâncăruri complexe. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru supă de quinoa cu năut și ciuperci:

  • 1 l de supă de legume
  • 300 g de ciuperci Champignon tinere feliate
  • 1 cană de morcovi tineri tăiați cubulețe
  • 2 tulpini de țelină Apio, tăiată cubulețe
  • ½ de ceapă medie, tocată
  • 2 căței de usturoi pisați
  • ½ cană de quinoa clătită cu apă rece
  • o cutie de conservă de năut (scurs)
  • 2 mâini de spanac tânăr, tocat mare
  • 1 lingură de cimbru uscat
  • sare de mare (după gust)
  • piper negru măcinat (după gust)

Mod de preparare pentru supă de quinoa cu năut și ciuperci:

  • Puneți într-o oală supa de legume, ciupercile, morcovii, țelina, ceapa și usturoiul, acoperiți-o cu un capac și lăsați să fiarbă până când începe să clocotească, apoi reduceți temperatura la nivel mediu, apoi înclinați capacul și lăsați să mai fiarbă încă zece minute.
  • Adăugați quinoa și lăsați să fiarbă încă zece minute cu capacul înclinat.
  • Adăugați năutul, spanacul și cimbrul, lăsând oala încă cinci minute pe foc, după care o dați deoparte pentru circa cinci minute, acoperită cu capac.
  • La servire, adăugați după gust sare de mare și piper negru măcinat…

Poftă bună!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed