Supă Gazpacho

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Supă-Gazpacho.jpg

Supa Gazpacho este o rețetă de supă cu specific spaniol, ce are la bază doar ingrediente crude, îmbinate armonios.

Supă Gazpacho

Supa Gazpacho este sănătoasă, bogată în vitamine și antioxidanți, iar prepararea sa se face cu ușurință, folosind un blender. Această supă se consumă rece, cu crutoane și/sau alte legume crude tocate mărunt evidențiază themodernproper.com.

Ingrediente pentru supă Gazpacho:

  • 4 sau 5 roșii coapte bine (dacă folosiți roșii cherry, aveți nevoie de mai multe)
  • un ardei gras roșu potrivit de mare
  • ½://yve.ro/articole-sanatate/medicina-naturista/usturoiul-un-adversar-al-hipertensiunii/” title=”usturoi” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”13819″>usturoi
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 30 ml ulei de măsline
  • 2 felii de pâine mai uscată
  • sare
  • piper măcinat
  • opțional: circa ¼ cană de apă
  • busuioc verde

Mod de preparare pentru supă Gazpacho:

  • Spălați bine legumele, apoi le tăiați în mai multe bucăți și le treceți prin blender.
  • Mărunțiți pâinea și o adăugați în blender.
  • Presărați sare și piper după gust.
  • Adăugați usturoiul, oțetul balsamic, uleiul de măsline, amestecați bine în blender pentru două minute și, dacă mai considerați necesar, mai adăugați sare și piper, după care amestecați din nou.
  • Opțional, dacă vreți să mai subțiați supa, mai puteți adăuga circa un sfert de cană de apă.
  • Puteți consuma supa imediat ce este gata sau după ce a fost ținută la frigider pentru cel puțin o oră.Dacă doriți să consumați supa a doua zi, trebuie să o țineți la frigider într-un vas sau borcan închis etanș…
  • Tocați mărunt busuiocul și îl adăugați deasupra în momentul servirii supei.

Poftă bună!

Citește și: Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nicula Clara

Clara Nicula este redactor la yve.ro de peste 11 ani și și-a consolidat reputația prin articole bine documentate și bazate pe surse de încredere. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul UAIC Iași și deține o certificare în nutriție obținută prin cursuri acreditate la European Fitness Academy. Cu o experiență vastă în jurnalism și o pasiune pentru nutriție, Clara a devenit o voce autorizată în domeniul sănătății și al dietelor. Articolele sale sunt create cu atenție, respectând standardele riguroase de calitate și acuratețe. Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice și resurse medicale recunoscute, asigurându-le cititorilor yve.ro conținut valoros și educativ. Clara își dedică timpul pentru a analiza tendințele în nutriție și regimurile alimentare, oferind sfaturi și strategii pentru menținerea unui stil de viață echilibrat. Pe lângă expertiza în domeniul sănătății, Clara este pasionată de arta culinară și creează rețete sănătoase și gustoase. Fiecare rețetă este concepută cu grijă, având în vedere aportul nutritiv și beneficiile fiecărui ingredient, oferind astfel cititorilor inspirație pentru a adopta un regim alimentar echilibrat și variat. Cu această abordare, Clara promovează nu doar o dietă sănătoasă, ci și bucuria de a găti și savura preparate delicioase. Clara Nicula contribuie activ la educarea și informarea cititorilor yve.ro, combinând experiența sa în jurnalism cu pasiunea pentru nutriție și gătit, pentru a sprijini un stil de viață sănătos și a câștiga încrederea comunității.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *