Home RelatiiDespartire 5 indicii că vrea sa te paraseasca

5 indicii că vrea sa te paraseasca

autor Elena Yvette
287 vizualizari

Desi se spune ca o femeie simte cand partenerul o insala, trebuie sa si anticipeze cand acesta vrea sa o paraseasca. Iata cateva semne care iti vor fi de folos daca ai aceasta dilema:

5 indicii că vrea să te părăsească

Nu se isi tine promisiunea

Daca iubitul tau iti promite un lucru si nu il face, este posibil sa fi intervenit o problema, dar, daca se intampla de mai multe ori, este posibil ca mintea sa ii stea in alta parte, asa ca trebuie sa fii ochii in patru.

Te intreaba despre propria relatie

Rareori se intampla ca un barbat sa vorbeasca despre propria relatie, iar daca incepe sa o faca mai des ca inainte, este clar ca ceva nu este bine, mai ales cand ti se pare ca totul nu mai este ca la inceput.

Da vina pe tine

Daca niciodata nu isi recunoaste greseala, poate ca simte ca nu a gresit cu nimic si da toata vina pe tine, dar s-ar putea sa se fi saturat de anumite lucruri din relatie si poate fi un semn ca urmeaza sa lase totul balta.

Nu are ochi doar pentru tine

Aproape toti barbatii sunt la fel in unele privinte – indiferent daca sunt casatoriti sau implicati intr-o relatie, vor mai intoarce capul dupa o alta femeie, pentru ei fiind ceva normal. Insa, daca face acest lucru de fata cu tine si de mai multe ori, poate ca „inspecteaza piata” si se gandeste la o noua „achizitie”…

Nu raspunde la telefon

Daca in fiecare zi iti raspundea la telefon la orice ora si din senin o face din ce in ce mai rar, nu inseamna neaparat ca este cu o alta femeie, ci poate nu ii mai place la fel de mult sa discute cu tine si este clar ca acest lucru reprezinta o problema majora.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies