HomeRelatiiDRAGOSTE Ce se intampla daca iti spune „te iubesc” prea curand?

Ce se intampla daca iti spune „te iubesc” prea curand?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
Ce-se-intampla-daca-iti-spune-te-iubesc-prea-curand in DRAGOSTE

Un exemplu: este a treia intalnire cu iubitul tau si lucrurile merg grozav intre voi. Esti uimita de cat de multe lucruri aveti in comun: mancarea, muzica, pana si desenele preferate din copilarie.

Va cunoasteti doar de doua saptamani, dar descoperi ca te gandesti mult la el, aproape la fel de des ca atunci cand iti trimite sms-uri (desi uneori acest lucru este enervant, esti sigura ca se va potoli). Spre deosebire de alti tipi cu care te-ai intalnit recent, cu el te poti vedea pe viitor, din moment ce va trece peste etapa in care locuieste cu parintii. Dupa ce ati luat cina (si ooops, si-a uitat portofelul!) – iti ofera un trandafir si spune: „Draga mea, stiu ca este o nebunie, dar cred ca te iubesc.” Nebunie? Poate ca da. Prea curand? Absolut. Expertii in dating sunt de acord ca exprimarea prea rapida a dragostei poate fi un semnal de alarma.

Daca o persoana este capabila sa se indragosteasca atat de usor de cineva, este la fel de capabila sa treaca si rapid peste aceasta faza de indragostire. Sau, mai rau, este posibil sa se prefaca pentru a te cuceri doar ca sa te aduca in patul sau. Depinde de tine cum ii raspunzi la declaratie. Cel mai probabil, ii vei spune ca si tu il iubesti, daca asa simti…

Daca il placi cu adevarat si iti face placere sa petreci timpul cu el, atunci ai o scuza. In acest caz, ai putea confunda sentimentul de a fi indragostita cu dragostea adevarata. Daca vrei sa salvezi relatia ta, cel mai bine este sa fii sincera. I-ai putea spune: „Si eu te plac, dar cred ca trebuie sa ne cunoastem mai bine inainte de a vorbi despre dragoste.”

Din nefericire, daca iti spune „te iubesc” prea devreme, pot aparea probleme ireparabile. Daca i-ai spus ca il placi foarte mult si el deja alege decorul pentru nunta, te va presa sa iti dai seama (repede) daca simti la fel, iar dragostea poate deveni ceva complicat. Daca esti de parere ca relatia are un viitor, trateaza situatia delicat si fa tot posibilul sa echilibrezi balanta, sa discutati si sa ajungeti la un consens in aceasta privinta. Daca nu, ia in considerare posibilitatea de a il parasi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed