Home Stiri Mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni

Mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni

autor Elena Yvette
1888 vizualizari
Mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni

Mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni frumoase și pline de semnificație pot fi greu de găsit sau compus, așadar ne-am gândit la tine și venim în ajutorul tău cu cele mai inspirate texte. Citește în continuare aceste mesaje prin care le poți transmite prietenilor tăi, cu ocazia zilei lor de naștere, cât de mult înseamnă pentru tine.

Dacă se apropie ziua de naștere a unui prieten apropiat, atunci trebuie să te pregăteşti cu cel mai frumos ori trăsnit cadou. De asemenea, nu va lipsi mesajul tău în care să îi transmiți gândurile tale bune sau urările pentru cât mai multe nebunii împreună, dacă e vorba de o prietenă/un prieten foarte bun pe care o/îl ştii de mulţi ani.

Uneori, poate fi destul de dificil să găsești cuvintele potrivite care să cuprindă tot ce dorești să exprimi față de prietenii tăi cei mai buni. Aceștia îți sunt alături atât în vremurile fericite, cât și atunci când treceai prin supărări profunde, așadar este nevoie de mesajele potrivite pentru a le transmite din suflet cele mai calde urări. Iată o listă cu mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni, care sunt cu totul deosebite:

 1. La mulţi ani, dragă prietenă! Abia aștept să te văd deoarece am cel mai trăsnit cadou pentru tine! Nu, nu este vorba de acea broșă despre care vorbeam. Este ceva mult mai frumos, care te va lăsa cu gura căscată! Oops, deja zic prea multe. Doar mă cunoști! Te iubesc mult şi sper ca prietenia noastră să continue cel puţin tot atâția ani cât a durat până acum!
 2. La mulţi ani, tovarășe! Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil! Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi toate momentele în care ai fost lângă mine şi m-ai ghidat pentru luarea celor mai bune decizii. Pregătește-te pentru o surpriză frumoasă!
 3. He, he, he, știu că sunt prima care îţi urează „La mulţi ani!”, deoarece aşa fac în fiecare an. Pentru că sunt prietena ta cea mai bună şi pentru că te iubesc mult! Apropo, uită-te în cutia poştală! Aștept impresii! La mulţi ani şi sper ca drumul tău în viaţă să fie pavat numai cu bucurii şi împliniri!
 4. Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi! Te iubesc, draga mea!
 5. Un „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă şi să continui să ne uimești cu inteligenţa ta! Realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!
 6. La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele lucruri ca sănătatea, norocul şi dragostea, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!
 7. Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!
 8. Prietena mea dragă, astăzi este ziua ta. Nu, nu ai îmbătrânit cu un an, ci te-ai făcut mai înțeleaptă! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că eşti prietena mea şi pentru toată susţinerea ta de-a lungul anilor! Ştii că vei avea întotdeauna tot suportul meu. Să te bucuri de această frumoasă zi! Cu mult drag îţi transmit. La mulţi ani!
 9. La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie. Eşti ca o rază de soare! Să ai o zi superbă!
 10. Mă simt norocoasă pentru că am o prietenă atât de apropiată ca tine și îți mulțumesc pentru toate momentele grozave petrecute împreună! La mulți ani! Îți doresc să ți se îndeplinească toate visurile!
 11. Îmi doresc ca prietenia specială care ne leagă să dăinuie peste ani și să petrecem la cât mai multe zile de naștere! Să ai parte de multă sănătate și bucurii nenumărate! Îți doresc o zi minunată!
 12. Din suflet îți doresc să ai parte de toată iubirea și fericirea din lume, deoarece le meriți! Sunt recunoscătoare că faci parte din viața mea și că prietenia noastră trece peste orice. La mulți ani!
 13. La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale! Ai fost mereu alături de mine, așa cum îți voi fi și eu întotdeauna.
 14. Prietenia adevărată este ceva extrem de rar, dar datorită ție știu ce înseamnă, iar pentru acest lucru îți mulțumesc! La mulți ani cu sănătate și bucurii!
 15. Mă înțelegi așa cum nu o mai face nimeni și îți mulțumesc pentru că mă asculți de fiecare dată. Sunt norocoasă că ești prietena mea cea mai bună! La mulți ani!
 16. Sunt recunoscător că suntem cei mai buni prieteni. Îți transmit toate gândurile de bine și îți doresc sănătate și la mulți ani fericiți!
 17. Am împărțit cele mai amuzante momente în care am râs până ne-a durut burta, dar ai fost și umărul pe care am plâns când totul era greu. Prietenia noastră este unică și nu voi înceta niciodată să îți mulțumesc că îmi ești alături. La mulți ani!
 18. Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!
 19. O mulțime de prieteni au venit și plecat din viața mea de-a lungul anilor, numai tu ai rămas și mi-ai demonstrat ce înseamnă prietenia adevărată! La mulți ani! Să ai o zi superbă!
 20. Ești sprijinul meu în tot ce fac, mă încurajezi și mă ridici când sunt la pământ. Astăzi este despre tine! Îți doresc să ai parte de multă fericire și împlinire! La mulți ani, scumpa mea prietenă!
 21. Prietenii buni se găsesc extrem de rar. Poate că nu o spun des, dar ești cel mai bun prieten al meu și te apreciez enorm. La mulți ani și tot ce este mai bun!
 22. Foarte puține persoane au în viața lor pe cineva ca tine, așa cum am eu. Îți doresc o zi memorabilă, încărcată cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!
 23. Ne știm din copilărie și am împărțit bune și rele. Ești mai mult decât prietena mea cea mai bună, ești ca o soră. La mulți ani! Îți doresc să ai o zi la fel de minunată precum ești tu!
 24. Îți transmit cele mai calde urări astăzi, de ziua ta! Ești ca un frate pentru mine, iar astăzi, de ziua ta, vom sărbători în stil mare! Să ai parte de toate momentele pline de bucurie pe care le meriți!
 25. Știu că vom îmbătrâni împreună, iar copiii noștri vor ajunge să fie cei mai buni prieteni, așa cum suntem și noi. La mulți ani frumoși și încununați cu fericire!
 26. Ești acea persoană pe care mă pot baza întotdeauna, iar pentru acest lucru îți mulțumesc și vreau să știi că și eu voi fi sprijinul tău oricând vei avea nevoie. Din suflet îți urez tot ce este mai bun!
 27. Să rămâi mereu aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, să ai parte de tot ce îți aduce fericire și liniște în suflet! La mulți ani!
 28. Un prieten adevărat ca tine merită să i se întâmple cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!
 29. Nu contează numărul de prieteni, ci calitatea lor. Îți mulțumesc că ești cel mai bun prieten din lume! La mulți ani cu sănătate!
 30. În această zi specială uită de necazuri și lasă bună dispoziția și bucuriile să te învăluie! La mulți ani, sănătate și fericire cât cuprinde!

Prietenii adevărați sunt cei care își lasă amprenta în mod benefic asupra vieții noastre, de aceea nu trebuie să uităm să le trimitem mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni de ziua lor. Prin intermediul unor mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni potrivite le poți arăta prietenilor tăi toată aprecierea, recunoștința și afecțiunea ta.

Cele mai frumoase mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni sunt cele care vin din suflet, așadar, dacă ai pe cineva drag pe care îl consideri drept cel mai bun prieten, nu ezita să alegi unul dintre aceste texte deosebite cu care rezonezi. În acest articol sunt mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni sunt simple, dar cuprinzătoare.

Aceste mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni pe care ți le propunem surprind esența legăturii strânse dintre două sau mai multe persoane care au împărțit atât evenimente fericite, cât și mai puțin plăcute sau dureroase, de-a lungul anilor. Zilele de naștere ale celor mai buni prieteni nu pot trece fără urări călduroase, iar aceste mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni sunt ideale pentru a fi transmise mai departe…

Cele mai frumoase mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni îți stau la dispoziție oricând au nevoie de puțină inspirație. Sperăm că îți plac aceste mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni și le-ai ales deja pe cele care ți-au plăcut cel mai mult și pe care le vei transmite cu prima ocazie.

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies