HomeMesaje si SMS-uri 100 mesaje de La mulți ani pentru iubit, soț și familie

100 mesaje de La mulți ani pentru iubit, soț și familie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 11,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/mesaje-de-La-mulți-ani.jpeg
 • Mesaje de La mulți ani pentru iubit
 • Mesaje de La mulți ani pentru soț
 • Mesaje de La mulți ani pentru familie

Mesaje de La mulți ani pentru ziua de naștere și urări pentru iubit, soț și familie. Cele mai frumoase mesaje de La mulți ani.

Cele mai frumoase mesaje de La mulți ani

Atunci când se apropie aniversarea unei persoane dragi din viața noastră este posibil să ne aflăm în pană de idei în ceea ce privește mesajele de la mulți ani. Noi ne-am gândit la acest aspect, astfel încât ți-am pregătit 100 mesaje de la mulți ani pe care să le transmiți apropiaților:

 1. Calculează-ți vârsta în funcție de prieteni, și nu în funcție de ani, iar viața în funcție de zâmbete, și nu de lacrimi. La mulți ani și o aniversare minunată!
 2. La mulți ani! De ziua ta îți urez să ai parte de cele mai frumoase lucruri pe care această viață le are de oferit și să te bucuri de fiecare în parte!
 3. Fie ca această zi speciala din viața ta să îți aducă tot ceea ce îți dorești și să te facă mai împlinit! Persoanele dragi să îți fie aproape și, alături de ei, să ai parte de cea mai frumoasă aniversare. La mulți ani!
 4. Îți doresc să ai parte de o zi plină de bucurii și de o viață lipsită de griji. La mulți ani fericiți!
 5. Un prieten ca tine este mai prețios decât cel mai scump diamant de pe pământ. Aniversarea ta este oportunitatea perfectă pentru a-ți arăta cât de mult te apreciez și cât de bucuros sunt că faci parte din viața mea. La mulți ani!
 6. La mulți ani! Îți doresc ca de ziua ta toate visurile și dorințele tale să devină realitate!
 7. Sper ca astăzi, de aniversarea ta, tu să dansezi, iar ceilalți să îți cânte cât timp tu ești cuprins de bucuria momentului la cea mai minunată aniversarea a ta! O zi minunată și plină de zâmbete!
 8. Îți sunt extrem de recunoscător pentru prietenia ta. Tu faci ca fiecare zi din viața mea să fie mai specială, așadar îmi doresc să reușesc să transform această aniversare în cea mai specială zi din viața ta. Abia aștept să petrecem împreună!
 9. Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o simt că îți pot fi alături la o nouă aniversare. Îmi doresc să fii întotdeauna fericit, sănătos și împlinit. Să nu te schimbi niciodată! La mulți ani!
 10. În această zi ești mai tânăr ca niciodată! La mulți ani fericiți!
 11. La mulți ani! Fie ca norocul să te însoțească la fiecare pas și să ai parte de tot ceea ce îți dorești! Îți doresc să ai o zi minunată, la fel ca tine!
 12. Cu mulți ani în urmă, în această zi, Dumnezeu a decis să trimită un înger pe pământ, care să lumineze viețile celor din jur. Astăzi, pot spune că sunt mândru că acel înger este prietenul meu. La mulți ani cu bucurii!
 13. Chiar dacă distanța ne desparte, vreau să îți transmit gândurile mele bune cu ocazia aniversării tale și să știi că mă gândesc la tine. La mulți ani fericiți!
 14. În această zi superbă, îți doresc să ai parte de tot ceea ce are viața mai bun de oferit. La mulți ani!
 15. Îți doresc să ai parte de toată fericirea și împlinirea pe care tu reușești să le aduci în viețile celor din jurul tău în fiecare zi. La mulți ani!
 16. Îți transmit un buchet de fericire, în semn de recunoștință pentru ceea ce reprezinți pentru mine. Să rămâi același om care reușește să ne facă zilele mai bune! La mulți ani!
 17. Fie ca toate obiectivele pe care ți le-ai pus în minte să se întâmple așa cum ți-ai imaginat sau poate chiar mai bine! O zi minunată și plină de surprize plăcute!
 18. Bucură-te! Aceasta este ziua în care ai fost adus pe lume pentru a fi o binecuvântare pentru persoanele din jurul tău. Ești o persoană minunată! La mulți ani!
 19. Nu număra lumânările de pe tort, ci lumina pe care acestea le emană. Nu-ți contoriza viața, ci modul în care alegi să o trăiești. Îți urez un drum lin spre ceea ce îți dorești să devii și o aniversare superbă!
 20. Uită trecutul și bucură-te de momentul prezent. Nu vei mai fi niciodată la fel de frumos, împlinit și tânăr ca în momentul actual. Profită de tot ceea ce ți se întâmplă!
 21. Îți doresc ca de ziua ta să ai parte de cele mai frumoase cadouri și de cei mai speciali oameni alături de tine. Trăiește aceste clipe la intensitate maximă. La mulți ani!
 22. Cu ocazia acestei aniversări, îți urez multă fericire și fie ca toate dorințele tale să fie măcar cu un pas mai aproape de realizare! Fii fericit! La mulți ani!
 23. Ai devenit mai înțelept cu un an și un set de aventuri noi sunt pe cale să înceapă. Înarmează-te cu bucuria de a trăi viața și acceptă surprizele care ți le pregătește. La mulți ani!
 24. Îți doresc ca de ziua ta tot ceea ce ceri să ți se ofere, ceea ce cauți să găsești, iar tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească! O aniversare excelentă!
 25. Viața este plictisitoare atunci când tu nu ești prin preajmă. Să nu te schimbi niciodată! La mulți ani! La mulți ani sănătoși!
 26. În timp ce tu îți sărbătorești ziua de naștere, eu o să sărbătoresc în cinstea prieteniei noastre minunate. La mulți ani!
 27. De ziua ta promite-ți ca anul ce urmează să fie cel mai distractiv din viața ta!
 28. Sper ca această zi specială să îți aducă tot ceea ce îți dorește sufletul. Să ai parte de o mulțime de surprize plăcute. La mulți ani și multă fericire!
 29. Este minunat să am o persoană ca tine în viața mea. Sper să ai o aniversare minunată, plină de surprize plăcute!
 30. Am trei dorințe pentru ziua ta de naștere. În primul rând, sper ca această aniversare să te învețe ceva nou și frumos. În al doilea rând, sper să ai o zi pe care să ți-o amintești mereu cu zâmbetul pe buze. În al treilea rând, sper să ai parte de astfel de zile pentru totdeauna. La mulți ani!
 31. La mulți ani celui mai minunat prieten pe care l-aș fi putut avea! Sper să petrecem în această zi ca și cum nu ar exista ziua de mâine!
 32. Fără tine, nimic nu ar mai fi fost la fel. Ești o binecuvântare în viața mea. Îți doresc o viață lungă și plină de prosperitate!
 33. La mulți ani, prieten drag! Haide să facem din această zi una memorabilă, pe care cu greu să o poți uita. Distracția se apropie, așa că pregătește-te!
 34. Cu un prieten ca tine, fiecare zi se simte de parcă ar fi o sărbătoare. Hai să petrecem această zi ca și când ar fi cea mai importantă zi din an! La mulți ani!
 35. Este timpul să lăsăm șampania să curgă și muzica să cânte la maximum, căci a sosit cea mai minunată zi din an pentru tine. La mulți ani fericiți și împliniți!
 36. Prietenii adevărați sunt greu de găsit, însă mă bucur că tu faci parte din această categorie. Îți doresc o zi superbă!
 37. Rețeta perfectă pentru tine pentru anul ce urmează ar trebui să conțină 20% iubire și 30% noroc. Adaugă 20% curaj peste care să presari 30% sănătate. Bucură-te de viață și de ceea ce aceasta îți oferă!
 38. Pentru multe persoane, cuvântul „prietenie” este doar o înșiruire de litere. Pentru mine reprezintă împlinire și bucurie, iar asta ți se datorează ție. La mulți ani, prieten drag!
 39. Este o bucurie enormă să te simt aproape de mine. Ești o persoană specială și meriți tot ceea ce este mai bun din această viață. La mulți ani!
 40. Aniversările ca aceasta sosesc în fiecare an, însă o persoană atât de minunată ca tine sosește doar o dată în viață. Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume!
 41. Îți doresc să ai parte de o aniversare specială și de mult, mult tort! La mulți ani!
 42. Persoanele speciale ca tine nu îmbătrânesc, ci devin tot mai bune pe măsură ce înaintează în vârstă, exact ca vinul. La mulți ani frumoși și împliniți!
 43. Cu ocazia zilei tale de naștere sper să am ocazia să răsplătesc tot ceea ce ai făcut pentru mine în tot acest timp. Ești o persoană deosebită și cu adevărat unică. La mulți ani!
 44. De ziua ta îți doresc să nu uiți niciodată să visezi și să te bucuri de lucrurile mărunte din viață. La mulți ani!
 45. Chiar dacă a mai trecut un an din viața ta, să nu uiți niciodată să fii copil. Farmecul acelei perioade nu trebuie să dispară niciodată. La mulți ani!
 46. De ziua ta ai ocazia perfectă să faci tot ceea ce îți trece prin cap și să nu fii certat pentru asta. O zi plină de surprize plăcute îți doresc!
 47. Aniversarea este cel mai important eveniment din viața fiecăruia dintre noi, așa că sărbătorește-o pe a ta la intensitate maximă. La mulți ani!
 48. Urarea mea pentru această zi este să continui să iubești viața cu aceeași pasiune și să nu uiți niciodată să visezi. Fie ca fericirea și lucrurile pozitive să te înconjoare în permanență. La mulți ani!
 49. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima bucuria că îți pot fi alături la o nouă aniversare a ta. Sper să fii, acum și pentru totdeauna, sănătos și fericit. La mulți ani!
 50. La mulți ani! Îți doresc să fii fericit, să ai parte de tot ce îți dorești și fie ca această zi să fie cea mai frumoasă din întregul an! Petrecere frumoasă!
 51. A mai trecut un an și vreau să îți reamintesc cât de recunoscător îți sunt că faci parte din viața mea și că faci fiecare clipă mai specială. La mulți ani!
 52. Cu un an mai bătrân, cu un an mai înțelept. Sper să crești devenind ceea ce ți-ai propus dintotdeauna să fii. La mulți ani!
 53. Fie ca fiecare lumânare suflată de pe tortul tău să semnifice încă un an plin de bucurii și împliniri! Grijile să te ocolească, iar persoanele dragi să îți fie alături în permanență! La mulți ani!
 54. Îți urez ca toate dorințele tale să devină realitate în acest an și sper ca mulți ani frumoși și binecuvântați să te urmărească de acum încolo. O zi superbă să ai!
 55. În această zi specială vreau să îți reamintesc cât de minunat ești. Sper să ai parte de o zi frumoasă și un an plin de împliniri. La mulți ani fericiți!
 56. Fie ca fiecare zi din viața ta să fie cuprinsă de căldura soarelui, de bucuria zâmbetelor, de sunetul râsetelor și sentimentul iubirii. La mulți ani!
 57. Sper să ai o zi minunată și un an plin de iubire, surprize plăcute și evenimente memorabile. La mulți ani!
 58. Soarele strălucește mai puternic în această zi în semn de „La mulți ani!” pentru persoana minunată care s-a născut astăzi!
 59. Sper ca astăzi să realizezi că în viață nu se rezumă totul la numărul de lumânări de pe un tort, ci la amintirile pe care ți le-ai creat și care te-au ajutat să devii persoana minunată de acum. La mulți ani!
 60. Consideră această aniversare un nou început. Setează-ți o nouă listă de obiective și luptă în continuare pentru visurile tale. Îți doresc o aniversare minunată!
 61. Lasă în urmă trecutul și privește încrezător spre prezent. Lucruri minunate sunt pe cale să ți se întâmple. La mulți ani frumoși!
 62. La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multă fericire, iubire și mulți bani! Nu lăsa niciodată grijile să te doboare!
 63. Astăzi, de ziua ta, îți doresc ca steaua ta norocoasă să continuie să strălucească tot mai puternic și visurile tale să devină realitate!
 64. La mulți ani și fie ca orice ai face în această zi să îți aducă fericirea pe care o meriți atât de mult!
 65. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat de multe zâmbete și fericire, iar persoanele dragi să nu te părăsească niciodată. La mulți ani împliniți!
 66. Ziua de naștere nu se întâmplă decât o dată pe an, așa că asigură-te că faci tot posibilul să fie cea mai memorabilă aniversare de până acum!
 67. De ziua ta, îți doresc să ai parte de o viață plină de bucurii, cât mai puține griji și cât mai multe visuri îndeplinite. Să ai parte de o zi minunată!
 68. Cuvintele nu pot descrie bucuria ce mă încearcă atunci când mă gândesc la tine și la prietenia noastră. Îți voi fi întotdeauna alături necondiționat. Te îmbrățișez cu drag!
 69. Oricât de mulți ani ar trece peste tine, păstrează-ți sufletul tânăr și bucură-te de tot ceea ce ți se întâmplă în fiecare zi. La mulți ani sănătoși!
 70. Sper ca această zi să fie una cu adevărat magică pentru tine și că vei reuși să te bucuri de toate surprizele care ți se pregătesc. Să ai o zi superbă, la fel ca tine!
 71. La mulți ani frumoși și sănătoși! Îți doresc ca cea mai strălucitoare stea de pe cer să îți lumineze mereu drumul și să te ajute ca visurile să ți se împlinească.
 72. Chiar dacă lucrurile se schimbă, prietenia noastră doar a devenit mai puternică odată cu trecerea timpului. Îți mulțumesc că îmi ești alături. La mulți ani!
 73. Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că faci ca fiecare zi să fie mai specială pentru mine. Ești o persoană extraordinară!
 74. De ziua ta îți transmit cele mai călduroase urări. Ești o persoană specială și o adevărată inspirație pentru cei din jurul tău. Pentru mine ești un model de urmat. La mulți ani!
 75. Chiar dacă nu îți pot fi alături în această zi specială, vreau să îți transmit cele mai călduroase gânduri din partea mea și sper să ne revedem cât mai curând ca să petrecem pe cinste. La mulți ani!
 76. De ziua ta aș dori să îți mulțumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună și sper să avem parte de și mai multe de acum încolo. La mulți ani fericiți!
 77. Îți doresc ca fiecare lumânare de pe tortul tău pe care o vei sufla să îți îndeplinească o dorință și să te facă să devii tot mai împlinit. La mulți ani!
 78. La mulți ani! Fie ca de acum încolo obrajii tăi să nu mai cunoască decât lacrimi de fericire și să reușești să îți duci la îndeplinire toate obiectivele! Să ai parte de o zi superbă!
 79. Sper ca această aniversare să fie la fel de minunată și plină de surprize, ca tine. La mulți ani fericiți!
 80. De ziua ta privește spre viitor și lasă-ți în urmă trecutul. Ceea ce e mai bun este pe cale să vină. La mulți ani!
 81. Îți doresc ca această zi să îți aducă atât de multă fericire, astfel încât zâmbetul să nu îți dispară niciodată de pe chip! La mulți ani împliniți!
 82. Îți doresc ca de ziua ta să te relaxezi și să le permiți celor din jurul tău să te răsfețe. Meriți asta din plin. La mulți ani!
 83. Fie ca fiecare pas pe care îl faci să te ducă pe drumul spre succes! Nu lăsa grijile să îți cuprindă vreodată gândurile! Multă fericire și împlinire!
 84. Bucuria se simte în aer, iar asta se întâmplă pentru că a sosit ziua ta – cea mai minunată zi din an. Bucură-te de ea ca și când nu ar exista ziua de mâine!
 85. Îți mulțumesc pentru prietenia ta și toate clipele petrecute împreună până acum. Sper ca legătura noastră să nu se destrame niciodată, ci doar să devină mai puternică. La mulți ani!
 86. Ma simt extrem de norocos că am ocazia să cunosc o persoană la fel de minunată ca tine. Îți mulțumesc că faci ca fiecare zi să devină mai bună. Sper ca în această zi să îți pot întoarce favorul. La mulți ani!
 87. Îți doresc ca această zi să fie una minunată pentru tine, să ai alături persoanele dragi și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. La mulți ani!
 88. Întotdeauna mi-am dorit să am alături o persoană minunată ca tine. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea. La mulți ani!
 89. Fie ca această zi să fie începutul unei perioade minunate din viața ta. Bucură-te de fiecare clipă pe care o trăiești!
 90. Trăiește la intensitate maximă această zi și fă-o cât mai memorabilă! Nu te vei întâlni de două ori cu astfel de momente. La mulți ani!
 91. Îți doresc ca zâmbetele persoanelor dragi din viața ta să îți lumineze ziua și să te facă să devii tot mai bun, iar soarele să îți lumineze mereu pașii!
 92. Aceasta este ziua în care visurile tale au toate șansele să se împlinească. Să fii sănătos, fericit și nu uita niciodată să visezi!
 93. Este o zi specială în care s-a născut o persoană specială. Îți doresc să fii mereu pozitiv, să găsești fericirea și în lucrurile mărunte, iar supărările să nu se arate în calea ta vreodată!
 94. În această viață îți doresc să ai parte numai de zile senine care să îți lumineze calea și gândurile. Să ai parte de o aniversare minunată, exact așa cum meriți!
 95. Fie ca drumul tău să fie presărat cu aventuri care să te facă să devii ceea ce îți dorești! Fiecare dezamăgire să te facă să devii mai puternic, iar fiecare obstacol să te ambiționeze și mai tare să reușești. La mulți ani sănătoși!
 96. Îți urez să ai parte de tot ceea ce îți dorești de la această viață, iar fiecare zi să te facă să devii și mai împlinit. La mulți ani!
 97. La mulți ani! Fie ca norocul să își facă drum spre tine și să nu te părăsească prea curând, iar razele soarelui să îți ghideze pașii spre succes.
 98. Învață să te bucuri chiar și de cele mai mici lucruri din această viață. Nu lăsa supărările să îți umbrească gândurile. Fie ca această zi să fie cea mai fericită din viața ta!
 99. Pentru mine prietenia noastră valorează mai mult decât cele mai scumpe lucruri din această viață, tocmai de aceea țin să îți mulțumesc pentru prietenia ta… Sper să ai o zi plină de bucurii și împliniri!
 100. Tot ce îți pot dori în această zi specială este să ai parte de iubire, sănătate și respect, iar toate acestea cumulate să îți aducă fericirea! La mulți ani fericiți!

Mesaje de la mulți ani pentru soț

 • Tu dai sens vieții mele. M-ai învățat ce înseamnă dragostea, mi-ai oferit încredere și inspirație, iar această zi ți-o dedic ție, centrul universului meu. Te iubesc și îți vor alături necondiționat!
 • Dragul meu soț, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți spun că sunt recunoscătoare că exiști. Mi-ai fost alături în cele mai grele momente, m-ai ridicat când am căzut și mi-ai oferit iubirea ta necondiționată. Nu o sa-ți pot mulțumi îndeajuns pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut. La mulți ani!
 • Ziua de azi este despre bărbatul care mi-a jurat iubire veșnică și care m-a învățat ce înseamnă iubirea pură. Sentimentele pe care ți le port sunt tot mai intense pe zi ce trece și mi-aș dori să îmbătrânim împreună. Te iubesc!

Mesaje de la mulți ani pentru soție

 • Draga mea, tu ești motivul pentru care viața mea e frumoasă și plină de speranță. Lângă tine mă simt împlinit și îți sunt recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru familia noastră. De ziua ta, vreau să te fac să se simți specială și îți promit că între noi nu va mai exista loc de neînțelegeri. Te iubesc!
 • Cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-și mulțumesc pentru toate amintirile pe care mi le-ai oferit. Nu contează ce ne rezervă viitorul, căci știu că împreună vor putea depăși orice obstacol. Nu uita că ți-am jurat iubire veșnică. La mulți ani, draga mea soție!
 • La mulți ani, draga mea soție! Îți doresc tot binele din lume, liniște sufletească și tot ce e mai frumos în lumea astea. Îți mulțumesc pentru grija și devotamentul pe care mi le-ai demonstrat încă din prima zi. Cu multă dragoste, al tău soț!

Mesaje de la mulți ani pentru mama

 • La mulți ani, iubită mamă! Sper să mă poți ierta pentru toate momentele în care ți-am greșit și sper să ai parte de toate bunătatea pe care tu mi-ai oferit-o. Te iubesc nespus!
 • Draga mea mamă, cu ocazia zilei tale de naștere, îți transmit gânduri bune, liniște și iubire necondiționată. Sper ca viitorul să-și rezerve numai planuri frumoase, căci le meriți din plin.
 • Iubită mamă, ziua asta este despre tine. Îți mulțumesc pentru educația oferită, pentru iubirea ta nemărginită și pentru sacrificiile pe care le-ai făcut pentru a ține familia unită. La mulți ani!

Mesaje de la mulți ani pentru tata

 • Dragă tată, îți doresc zile senine, pline de fericire și iubire. Bucură-te de toate frumusețile pe care ți le oferă viața și nu uita că un zâmbet poate schimba ziua cuiva. La mulți ani!
 • Tată, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-și spun că tu ești persoana care m-a ambiționat să muncesc pentru a-mi îndeplini visurile. Dragostea ta m-a făcut să cred în mine și să depășesc toate momentele grele. Te iubesc!
 • La mulți ani, tată! Tu ești persoana care m-a protejat întotdeauna și care m-a încurajat să înfrunt greutățile vieții. Mulțumesc pentru sprijinul tău necondiționat!

Mesaje de la mulți ani pentru prieteni

 • La mulți ani, dragul meu prieten! Îți mulțumesc pentru cea mai importantă lecție pe care am învățat-o până acum: prietenii sunt familia pe care nu ne-o alegem. Își doresc tot binele din lume și multe realizări!
 • Prieten drag, astăzi vreau să-ți mulțumesc pentru toate momentele frumoase, pentru că ai fost prezent în cele mai grele clipe din viața mea și mi-ai oferit un umăr pe care să plâng. Ai ajuns să mă cunoști cel mai bine și nu voi uita tot ajutorul pe care mi l-ai oferit de-a lungul timpului. La mulți ani!
 • Draga mea prietenă, astăzi este despre tine. Îți doresc să rămâi la fel de frumoasă, atât la interior, cât și la exterior. Sunt convins că vei atrage numai lucruri bune de partea ta. La mulți ani!

 Mesaje de la mulți ani pentru soră

 • La mulți ani, draga mea soră! Vreau să știi că îți voi alături necondiționat și își sunt recunoscătoare pentru prietenia pe care o avem. Te iubesc mult!
 • Draga mea soră, sunt extrem de mândru de tine și mă minunez de evoluția ta frumoasă. Sper ca toate dorințele tale să se transforme în realitate și să ai parte de oameni buni și de experiențe de neuitat. Își doresc tot binele din lume!
 • Sora mea dragă, poate nu ți-am spus în ultimul timp cât de mult însemni pentru mine. Cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți spun că te iubesc și că te apreciez enorm. Îți promit că îți voi fi alături mereu și te voi susține să ajungi acolo unde îți dorești. La mulți ani!

Mesaje de la mulți ani pentru frate

 • Dragul meu frate, cuvintele nu sunt suficiente să-și spun cât de mult te iubesc. Mulțumesc că mi-ai oferit protecție și iubire și nu uita că ești cel mai bun prieten pe care îl puteam avea. Să fii sănătos, să ai grijă de tine și să-i prețuiești pe cei care îți sunt alături. La mulți ani!
 • Fratele meu, își doresc să nu suferi niciodată și să ai parte de multe momente frumoase. Se spune că fratele este și prieten, și confident, și complice. Pentru toate acestea, te apreciez enorm și îți transmit cele mai bune gânduri. La mulți ani fericiți!
 • Dragul meu, știi deja că ocupi un loc important în viața mea. Își urez prosperitate și bunăstare, stabilitate financiară și un partener care să te iubească necondiționat. La mulți ani frumoși și sănătoși!…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed