Parfum J.A.R Parfums – Bolt of Lightning

Share

Chiar dupa numele ce i-a fost dat acestui parfum, “Bolt of Lightning”, ne putem da seama ca emana lumina, delicatete si tot ce inseamna clasic. Insa, pentru a intelege acest parfum, ar trebui sa trecem in retrospectiva si viata omului ce l-a adus in prim plan, si anume pe J.A.R, Joel Arthur Rosenthal.

J.A.R Parfums – Bolt of Lightning

Desi, el nu a dezvaluit niciodata notele si aromele din parfumurile sale, care bineinteles contin cele mai bune materiale, de cea mai inalta calitate, sunt exceptionale si concentrate pentru o stabilitate si o persistenta cat mai buna in contact cu pielea. Ce putem spune este ca parfumul nu contine note tipice de top, mijloc si respectiv baza, insa, acestea toate se contopesc pentru o lansare mai mult decat imprevizibila si surprinzatoare.

Pro
Pentru a se dezvolta si a se contopi cu pH-ul pielii, “Bolt of Lightning” de la J.A.R Parfums, are nevoie de aproximativ 10 minute, dupa care va puteti bucura de acest miros ore intregi fara a fi nevoie de o alta reinnoire, o alta pulverizare.

Este un parfum oriental, floral, bazat pe tuberoza si alte note verzi, din ce ne-au descris fericitele doamne si domnisoare ce-l detin. De persistenta nu mai este cazul sa vorbim doarece da, la acest capitol pluseaza, precum si la cantitatea in care se gaseste, in concordanta cu pretul.

Contra
Este un parfum puternic si tare asa ca, va poate intoxica cu usurinta de la prima pulverizare mai ales daca nu sunteti obisnuita cu asemenea esente. Avand in vedere ca JAR nu spune niciodata clientilor ingredientele, nu se cunosc reactii adverse la acestea si este de recomandat, inainte de achizitionare, sa pulverizati pe pielea curata, si sa lasati sa actioneze 24-48 h.

Gramaj si pret
JAR Parfums a lansat “Bolt of Lightning” in anul 2001, asa ca in tot acest timp a devenit iubit si cautat si in randul doamnelor si domnisoarelor din Romania. Nu se gaseste la vanzare pe site-urile sau magazinele noastre de specialitate, insa, pe cele din strainatate, o sticluta este cotata la 765$, fiind pe ultimul loc, in ceea ce priveste cele mai scumpe parfumuri din lume.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news