HomeAm Testat Parfum Hermes – 24 Faubourg

Parfum Hermes – 24 Faubourg

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Hermes-24-Faubourg.jpg

“24 Faubourg”, un parfum al luminii, ce a fost compus, in anul 1995 de catre Maurice Roucel, este un detinator al semnaturii “Hermes”, chiar pe partea dreapta, din josul sticlei. Aceasta din urma este patrata, usor curbata, ce lasa o senzatie de miscare si se aseamana unei brize usoare, ce a fost suflata din cea mai buna matase.

“24 Fauburg” este o invitatie intr-o calatorie, unde “soarele este destinatia finala”, cum il descriu cei ce l-au conceput. Notele de top ale acestuia sunt florile albe stralucitoare, ce se regasesc in iris, lemn, adaugandu-se si un strop de mister. Vanilia si chihlimbarul dau tonul acestui parfum.

Pro

Parfumul este rafinat, bine alcatuit, echilibrat si clasic si nu face nimic altceva decat sa emane incredere si gratie. Femeia care poarta “24 Faubourg” este plina de eleganta, este chic, sofisticata si foarte inteligenta, daca ar fi sa ne luam dupa un prototip creat pentru acesta. Frumusetea unica si complexa, evoca un aer de aristocratie, de clasa inalta si nu este de mirare de ce roialitatea si buna starea este asociata cu parfumul lui Hermes. Parfumul nu este pentru femeile timide, pentru cele ce candideaza la categoriile florale, fructate sau dulci. Feminitatea ce o emana acest parfum este dusa pana la extreme, indiferent de ocazia pentru care este purtat.

Contra

In prezent, se gaseste o formula mai “indepartata” daca putem spune asa, a ceea ce a fost “24 Faubourg”, in anii 2000 si din aceasta cauza majoritatea clientelor se declara nemultumite de persistenta acestuia, chiar daca este un parfum mai mult decat celebru. Un alt motiv pentru care ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de achizitionarea este acela al tentei de vanilie, care poate fi putin mai mare, decat la alte parfumuri si o data ce vine in contact cu pielea, poate reactiona si mirosi diferit in functie de pH-ul dumneavoastra. Nu se cunosc contraindicatii.

Gramaj si pret
De multi ani, “Hermes- 24 Faubourg”, se gaseste si pe pietele de desfacere din Romania sub diferite forme si preturi. Astfel, cel de 50 ml, il putem achizitiona cu 245 RON, in timp ce pentru 100 ml, vom scoate din buzunar, 328 RON.

Pe cand unul cu adevarat veritabil, ajunge la 1500$ pe site-urile din strainatate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed