HomeAm Testat Parfum Armani Acqua di Gioia

Parfum Armani Acqua di Gioia

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Parfum-Armani-Acqua-di-Gioia.jpg

De-a lungul coastei Italiei, insula Pantelleria este locul unde Marea Mediterana se intalneste cu soarele si pamantul si creaza un alt sens al fericirii, al linistii dar si al optimismului, doar privind-o.

“Acqua di Gioia”, de la Armani, este un parfum fresh, acvatic, al carui nume inseamna “apa bucuriei”, ce surprinde fericirea simpla si multumirea ce poate fi experimentata doar la aceasta destinatie mai mult decat fabuloasa, descrisa mai sus.

Pro

Notele de top, de varf ale parfumului se ridica asemeni unui brize racoroase, in decursul unei zile toride, ce aduc un amestec sensual de menta, zahar brun si coaja de lamaie italiana. Mai apoi, se vor simti aromele minunate ale iasomiei, bujorului dar si ale piperului roz. Baza parfumului “Acqua di Gioia”, este alcatuita din lemn de cedru si numeroase ierburi italiene, ce-l face perfect pentru orice textura a pielii unei femei. Multe sunt cele ce-l recomanda deoarece se pastreaza atat pe piele cat si pe imbracaminte un timp indelungat, nefiind nevoie sa-l tineti mereu in geanta.

Contra

Numeroasele ingrediente din care este alcatuit, nu ne sunt tocmai cunoscute, asa ca nu vom sti cu exactitate ce reactii ne pot cauza. Este de recomandat testarea acestuia intr-un magazin specializat inaintea achizitionarii, cu 24 ore. De asemeni, fiind un parfum mai mult floral, bazat pe o aroma de lemn si plante, nu va fi compatibil cu toate gusturile, mai ales daca pana acum le-ati ales numai pe cele ce au tente puternice.

Pret si gramaj

“Acqua di Gioia” este un parfum cunoscut din vasta gama Armani cu care ne-am obisnuit de multi ani. Se gaseste la noi in tara, in gramaje diferite, pornind de la 30 ml pana la 100 ml. Preturile sunt in concordanta cu buzunarul si disponibilitatile fiecaruia, asa ca cel de 30 ml se gaseste la 143 lei, in timp ce, pe cel de 100, il putem achizitiona la pretul de 263 lei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed