Cel mai bun machiaj pentru picioare: cum sa-l folosesti corect

Share

Fii pregatita pentru fustele mini, folosind cel mai bun machiaj pentru picioare disponibil pentru acasa. Afla ce produse te pot ajuta sa obtii cele mai bune rezultate si care este metoda corecta de aplicare.

machiaj pentru picioare

Fie ca vrei un simplu machiaj pentru picioare, care nu iti va pata hainele sau cel mai bun machiaj rezistent la apa, vei fi pregatita pentru aplicarea corecta.

Daca vrei sa aplici machiajul pentru picioare pentru a acoperi venele, eruptiile sau alte imperfectiuni, trebuie sa incepi cu o epilare curata. O exfoliere delicata, urmata a doua zi de epilare si hidratare este cea mai buna metoda pentru a asigura picioarelor un machiaj perfect, obtinand imaginea dorita.

Cum sa aplici machiajul pentru picioare?

Pe suprafetele cu probleme, poti sa aplici chiar si o baza inainte de machiaj, daca vrei sa ascunzi cicatricile mari sau venele vizibile. Unele produse de machiaj pentru picioare te invata sa le aplici folosind mainile, dar buretelul de latex este o alternativa mai buna si poti folosi si o pensula de machiaj pentru un efect omogen de-a lungul aplicarii.

Sa alegi cel mai potrivit machiaj pentru picioare poate fi dificil. Pentru a da pielii un aspect perfect, machiajul ar putea fi dificil. Din acest motiv, evita produsele concepute “pentru fata si corp”. Mai ales cand alegi machiajul rezistent la apa, asigura-te ca alegi un produs creat pentru acea zona, nu pentru uz general.

Daca vrei un efect de durata, poti folosi si pudra pentru a stabili machiajul picioarelor. Te poate ajuta sa protejezi hainele sau orice suprafata cu care iei contact.

Cel mai bun machiaj pentru picioare

Cand alegi produsele corecte pentru picioare sexy, poti citi cateva reviste de acest gen. Cele mai multe dintre ele puncteaza doua produse excelente: Sally Hansen Leg Makeup si Dermablend Leg and Body Cover.

Incearca Sally Hansen Airbrush Legs Shimmer. Cand nu ai imperfectiuni prea mari de ascuns si vrei doar sa dai pielii o stralucire perfecta, incearca acest spray Sally Hansen. Uita de dungi cu acest produs.

Revistele pentru machiajul picioarelor scriu ca acesta nu este produsul ideal daca vrei o acoperire perfecta. O alegere mai buna este Sally Hansen Water Resistant Airbrush Legs, machiajul perfect al picioarelor pentru a acoperi venele, pistruii si alte imperfectiuni…

Disponibil in 14 nuante, Dermablend Leg and Body Cover este considerat cel mai bun machiaj pentru picioare de multe utilizatoare. Foloseste-l pentru a acoperi orice, de la pete la tatuaje, si finiseaza imaginea cu Dermablend Setting Powder. Acest machiaj pentru picioare fara parfum ofera protectie solara SPF 15.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news