HomeFRUMUSETEMachiaj Cele mai importante produse de machiaj

Cele mai importante produse de machiaj

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/04/Cele-mai-importante-produse-de-machiaj.jpg

Unele produse cosmetice au rolul de a corecta defectele femeilor, dar exista unele necesare sau mai putin necesare. Asa ca vom prezenta o lista cu cele mai importante produse de machiaj care nu trebuie sa lipseasca din trusa niciunei doamne:

Cele mai importante produse de machiaj

Fondul de ten
Majoritatea femeilor considera ca acesta nu este necesar pentru ca au impresia le incarca tenul insa acest lucru este fals; trebuie stiut ca fondul de ten protejeaza fata de praf, poluare sau mizerii. In plus, multe fonduri de ten au si protectie solara.

Corectorul
Acesta este un alt produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj, pentru ca are o putere de acoperire mai mare decat fondul de ten si astfel va acoperi imperfectiunile pe care fondul de ten nu a reusit sa le acopere. Corectorul poate acoperi cearcanele, cosurile sau petele rosii, si trebuie sa fie cu un ton sau doua mai deschis decat fondul de ten. Trebuie sa il aplici in zona in care ai nevoie de corectare, prin tapotare si in mai multe straturi. Este important ca la toate straturile sa aplici putin corector.

Blush in obraji
Blush-ul este pata de culoare de care are nevoie fiecare femeie. Pentru a nu gresi nuanta va trebui sa alegi unul coral sau piersica, deoarece aceste nuante se potrivesc oricarui tip de piele. In plus, blush-ul poate inlocui si fardul de ochi, iar multe dintre ele se gasesc in 2 sau 4 nuante care pot fi utilizate separat sau, bineinteles, se pot amesteca.

Rimelul
Orice femeie, indiferent de varsta are nevoie de rimel. Chiar si daca in unele zile nu utilizeaza deloc produse cosmetice, tot nu trebuie sa lipseasca, deoarece ofera o intensitate deosebita privirii tale. Mascara pune in valoare ochii si ofera volum si lungime genelor. Este important ca miscarile de aplicare sa fie realizate corect, adica in zigzag, de la radacina catre varfuri…

Ruj sau gloss
La fel ca si rimelul, aceste produse cosmetice sunt de neinlocuit. Culoarea trebuie sa fie aleasa in functie de tonul pielii, culoarea ochilor si a parului, astfel se va crea o armonie intre produsele folosite si nuantele naturale ale fetei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed