HomeHoroscopNumerologie Zilele norocoase în iunie pentru fiecare zodie

Zilele norocoase în iunie pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Zilele-norocoase-în-iunie-pentru-fiecare-zodie-2.jpg

În viața tuturor există atât zile bune, cât și zile mai puțin bune. Pregătește-te pentru zilele bune din luna iunie și fii cu un pas în fața celorlalți! Află care sunt zilele tale norocoase în funcție de semnul tău zodiacal și bucură-te de aceste zile din luna iunie care sunt de partea ta!

Berbec
În luna iunie a acestui an, ai oportunitatea să acumulezi cunoștințe și experienţe care se vor dovedi a fi de folos în cele din urmă. Vei fi într-o stare de spirit bună de-a întregul lunii, iar intuiția și curiozitatea te vor purta pe căi necunoscute cu ajutorul cărora îți vei descoperi o vocație nouă.
Zilele norocoase pentru Berbec sunt 7 și 12.

Taur
Din  data de 11 iunie, Jupiter intră în sectorul financiar al Taurilor, ceea ce determină câștiguri care se obțin ușor, dar și șanse de afirmare.
Zilele norocoase pentru Taur sunt 6 și 15.

Gemeni
Jupiter intră în Gemeni, începând cu data de 11 iunie și se dovedește a fi un aspect important, căci va sta aproximativ un an de zile și vă va aduce numai beneficii.
Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 12 și 22.

Rac
Creativitatea va fi cea care îi va ajuta pe Raci să își rezolve problemele și să treacă peste situațiile tensionate în această lună.
Zilele norocoase pentru Rac sunt 2 și 28.

Leu
Începând cu data de 12 iunie, Leii vor avea parte de oportunități remarcabile pe planul financiar. Această lună este benefică pentru investiții în proiecte de durată.
Zilele norocoase pentru Leu sunt 12 și 22.

Fecioară
Fecioarele sunt presate de o decizie pe care trebuie să și-o asume cel târziu până pe data de 10 iunie. Trebuie să aibă mare grijă, căci această decizie le poate provoca suferințe în viitor.
Zilele norocoase pentru Fecioară  sunt 2 și 28.

Balanță
Începutul lunii se anunță tumultuos pentru cei care se află sub semnul Balanței. Compania celor dragi și a familiei poate îmbunătăți această perioadă.
Zilele norocoase pentru Balanță sunt 6 și 17.

Scorpion
Scorpionii trebuie să renunțe la acțiunile impulsive și să arunce o privire mai obiectivă asupra celor din jur, pe care îi pot răni. Luna iunie nu este prielnică pentru certuri și despărțiri, căci Scorpionii riscă să sufere după aceste pierderi, atunci când se așteaptă mai puțin.
Zilele norocoase pentru Scorpion sunt 8 și 20.

Săgetător
Luna iunie aprinde flacăra unei iubirii mai vechi pentru nativul zodiei Săgetător. Nu vă lăsați cuprins de promisiuni frumoase, s-ar putea ca socoteala de acasă să nu se potrivească cu cea din târg!
Zilele norocoase pentru Săgetător sunt 3 și 12.

Capricorn
În luna iunie, Capricornii sunt cu adevărat apreciați la locul de muncă de către șefi și colegi, în timp ce în familie nu se poate spune la fel. Cu multă răbdare și îngăduință veți trece peste toate obstacolele din calea fericirii dumneavoastră.
Zilele norocoase pentru Capricorn sunt 1 și 6.

Vărsător
Data de 8 iunie aduce cu ea o mai bună înțelegere cu partenerul de viață. În general, luna aceasta este prielnică pentru îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur.
Zilele norocoase pentru Vărsător sunt 7 și 12.

Pești
Peștii trebuie să își ia în serios proiectele în această lună, atitudinea lor de visători s-ar putea să le încurce planurile…

Zilele norocoase pentru Pești sunt 6 și 11.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed