„Faguri” pufoși

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Faguri-pufoși.jpg
Advertisements

„Fagurii” pufoși reprezintă o rețetă de vafe belgiene foarte gustoase, pe care le puteți prepara cu orice ocazie.

Advertisements

Faguri pufoși

„Fagurii” pufoși se pot prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una care presupune un aluat simplu, din câteva ingrediente.

Advertisements

Ingrediente pentru „faguri” pufoși:

Advertisements
  • 3 ouă
  • 5 linguri de lapte
  • faină
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 linguriță amoniac stins cu oțet
  • 4 linguri de zahăr granulat
  • esență de vanilie
  • un praf de sare
  • pentru pudrat: zahar pudră amestecat cu scorțisoară

Mod de preparare pentru „faguri” pufoși:

  • Mixați ouăle cu un praf de sare, după care adăugați zahărul, esența de vanilie, uleiul, laptele, amoniacul stins cu oțet, iar la final, făina,  cât să rezulte un aluat consistent, asemănător cu smântâna.
  • Aveți nevoie de un aparat de făcut vafe spun cei de la harrods.com. Puneți câte o linguriță din compoziția de aluat în fiecare formă pentru copt din acel aparat și lăsați să se coacă pentru circa cinci minute, apoi repetați procedeul până când terminați tot aluatul.
  • La final, puteți pudra fagurii cu un amestec de zahăr pudră și scorțișoară…

Poftă bună!

Citește și: Carne de curcan cu mascarpone si verdeturi

Abonează-te pe:Yve.ro news
Advertisements

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *