Hummus din naut si caju

https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Hummus-din-naut-si-caju.jpg

Hummus-ul din năut și caju este un aperitiv ușor de făcut și poate fi asociat cu o mulțime de legume fierte sau crude ori poate fi întins pe pâine.
Hummus-din-naut-si-caju in Aperitive

Hummus-ul din năut și caju reprezintă o rețetă extrem de simplă, care va fi gata în circa cinci minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru aproximativ o cană și jumătate evidențiază seriouseats.com.

Ingrediente pentru hummus din năut și caju:

  • ½: verdeață (pătrunjel, oregano sau busuioc) sau ½ – 1 lingură de ierburi aromatice uscate

Mod de preparare pentru hummus din năut și caju:

  • Puneți într-un robot de bucătărie cu lamă sub formă de „S” nucile caju, amidonul, sare și pudră de usturoi și mărunțiți până când obțineți o pudră.
  • Adăugați năutul și sucul de lămâie, apoi, treptat, adăugați și apă în timp ce le procesați până când ajungeți la consistența dorită; dacă este necesar, mai adăugați câte o linguriță de apă…
  • Opțional, pentru diversificare, puteți adăuga și verdeață tocată (pătrunjel, oregano sau busuioc) sau câte ½ – o lingură de ierburi aromatice uscate.

Poftă bună!

Citește și: Tarta cu ficat de pui

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *