Hummus-ul din năut și caju este un aperitiv ușor de făcut și poate fi asociat cu o mulțime de legume fierte sau crude ori poate fi întins pe pâine.
Hummus-ul din năut și caju reprezintă o rețetă extrem de simplă, care va fi gata în circa cinci minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru aproximativ o cană și jumătate evidențiază seriouseats.com.
Ingrediente pentru hummus din năut și caju:
- ½: verdeață (pătrunjel, oregano sau busuioc) sau ½ – 1 lingură de ierburi aromatice uscate
Mod de preparare pentru hummus din năut și caju:
- Puneți într-un robot de bucătărie cu lamă sub formă de „S” nucile caju, amidonul, sare și pudră de usturoi și mărunțiți până când obțineți o pudră.
- Adăugați năutul și sucul de lămâie, apoi, treptat, adăugați și apă în timp ce le procesați până când ajungeți la consistența dorită; dacă este necesar, mai adăugați câte o linguriță de apă…
- Opțional, pentru diversificare, puteți adăuga și verdeață tocată (pătrunjel, oregano sau busuioc) sau câte ½ – o lingură de ierburi aromatice uscate.
Poftă bună!
Citește și: Tarta cu ficat de pui
Niciun comentariu încă