Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli reprezinta o mancare rapida, ce se prepara intr-un timp record, rezultatul fiind unul satios, aromat si usor.
Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli este o reteta culinara ce imbina aromele puternice si picante cu cele fine si putin dulci, rezultatul ideal pentru noi experiente culinare.
Ingrediente pentru paste carbonara cu carnati de porc si broccoli:
- 300 grame de spaghete
- 50 grame de Parmezan
- 8 carnati din carne de porc
- 3 oua
- 2 catei de usturoi
- 1 capatana de broccoli
- ulei de masline
- mirodenii pentru asezonare
Mod de preparare pentru paste carbonara cu carnati de porc si broccoli:
- Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli reprezinta o reteta culinara satioasa, preparata intr-un timp foarte scurt. Se vor praji chiftelutele obtinute din cei opt carnati din carne de porc pana se observa ca s-au rumenit, timp in care se vor amesteca ouale cu Parmezan si se va asezona amestecul obtinut.
- Se vor fierbe pastele si se va adauga broccoli-ul in ultimele cinci minute de fierbere ale pastelor, pastrandu-se o cana de apa fiarta.
- Se va adauga usturoiul peste chiftelutele obtinute din carnati si se va mai lasa putin pe foc, dupa care se vor adauga broccoli-ul si pastele fierte impreuna, peste care se va turna amestecul obtinut din ou si se vor amesteca toate timp de doua minute…
Pofta buna!