Home RETETERetete de mancarePaste Paste carbonara cu carnati de porc si broccoli

Paste carbonara cu carnati de porc si broccoli

autor Elena Yvette
320 vizualizari

Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli reprezinta o mancare rapida, ce se prepara intr-un timp record, rezultatul fiind unul satios, aromat si usor.

Paste carbonara cu carnati de porc si broccoli

Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli este o reteta culinara ce imbina aromele puternice si picante cu cele fine si putin dulci, rezultatul ideal pentru noi experiente culinare. 

Ingrediente pentru paste carbonara cu carnati de porc si broccoli:

  • 300 grame de spaghete
  • 50 grame de Parmezan
  • 8 carnati din carne de porc
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • 1 capatana de broccoli
  • ulei de masline
  • mirodenii pentru asezonare

Mod de preparare pentru paste carbonara cu carnati de porc si broccoli:

  • Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli reprezinta o reteta culinara satioasa, preparata intr-un timp foarte scurt. Se vor praji chiftelutele obtinute din cei opt carnati din carne de porc pana se observa ca s-au rumenit, timp in care se vor amesteca ouale cu Parmezan si se va asezona amestecul obtinut.
  • Se vor fierbe pastele si se va adauga broccoli-ul in ultimele cinci minute de fierbere ale pastelor, pastrandu-se o cana de apa fiarta.
  • Se va adauga usturoiul peste chiftelutele obtinute din carnati si se va mai lasa putin pe foc, dupa care se vor adauga broccoli-ul si pastele fierte impreuna, peste care se va turna amestecul obtinut din ou si se vor amesteca toate timp de doua minute…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies