Reteta greceasca de paste cu berbecut este o reteta savuroasa, care imbina aroma pastelor cu cea a carnii de berbecut.
Reteta greceasca de paste cu berbecut este ideala pentru reuniunile de familie, dar si pentru serile in care vrei sa iti surprinzi familia cu o reteta noua.
Ingrediente pentru reteta greceasca de paste cu berbecut:
- 800 grame de rosii din conserva
- 500 grame de carne berbecut tocata
- 400 grame de paste scurte
- 250 grame branza Ricotta
- 50 grame Parmezan
- 50 ml lapte
- 1 ceapa mare
- 1 cub supa de vita bio
- oregano
- ulei masline
Mod de preparare pentru reteta greceasca de paste cu berbecut:
- Reteta greceasca de paste cu berbecut este o mancare ce se prepara usor, rezultatul fiind unul cu adevarat savuros menționează giallozafferano.it. Se va sota ceapa pret de zece minute, dupa care se vor adauga usturoiul, carnea tocata si se va lasa amestecul sa se rumeneasca, ulterior presarandu-se scortisoara, cubul pentru supa, rosiile si oregano.
- Se va lasa totul sa fiarba pret de 15 minute cu capac si inca 15 minute fara, pentru a se ingrosa sosul.
- In acest timp, se vor fierbe pastele si se va scurge apa cand vor fi gata.
- Dupa acest pas, se vor pune la cuptor branza Ricotta, Parmezanul, laptele si pastele, pentru circa 30 de minute, pana la rumenire…
Pofta buna!
Citește și: Paste carbonara cu carnati de porc si broccoli