Paste grecesti cu berbecut

Paste grecesti cu berbecut reprezinta o reteta culinara rapida, savuroasa, usor de preparat si foarte gustoasa, ideala atat pentru pranzul servit acasa, cat si pentru cel servit la birou.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Paste-grecesti-cu-berbecut.jpg

Paste grecesti cu berbecut reprezinta o reteta culinara rapida, savuroasa, usor de preparat si foarte gustoasa, ideala atat pentru pranzul servit acasa, cat si pentru cel servit la birou.

Paste grecesti cu berbecut reprezinta o masa copioasa, dar usoara in acelasi timp, satioasa si aromata.

Paste grecesti cu berbecut

Ingrediente pentru paste grecesti cu berbecut:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 500 grame carne tocata de berbecut
  • 1 lingurita de scortisoara macinata
  • 1 cub pentru supa de vita bio
  • 800 grame de rosii din conserva
  • 1 lingura de oregano uscat
  • 400 grame de paste scurte
  • 250 grame de ricotta
  • 50 grame de parmezan
  • 50 ml de lapte
  • paine cu usturoi.

Mod de preparare pentru paste grecesti cu berbecut :

Paste grecesti cu berbecut reprezinta reteta ideala pentru o masa rapida si satioasa, cu gust deosebit.

Se vva sota ceapa pret de 10 minute, dupa care se vor adauga usturoiul, carnea tocata si se va lasa pana cand carnea se rumeneste. Ulterior se vor adauga scortisoara, cubul pentru supa, rosiile si mirodenii;e amestecandu-se bine. Se va lasa la fiert totul pret de 15 minute, dupa care se va indeparta capacul si se va lasa pe foc pana se ingroasa sosul.

In acest timp se vor fierbe pastele si se vor amesteca cu ricotta, parmezan si lapte. Se va acoperi carnea cu pastele si se va lasa totul la cuptor pentru 30 de minute. Se va servi cu paine calda cu usturoi precizează gordonramsay.com.

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu paste și susan

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *