l de vita cu salata de fasole este o reteta culinara sanatoasa, recomandata de specialisti gratie continutului de carne de vita si legumelor incluse.
Pentru a obtine o reteta de muschiulet de vita cu salata de fasole apreciata si savurata de cei din jur, pregateste carnea de vita cu tehnica “sous-vide”, adica impacheteaza carnea de vita intr-o punga, videaz-o si scufund-o in apa fierbinte. Rezultatul va fi unul fraged.
Ingrediente:
- 2 bucati muschi de vita
- ulei de floarea-soarelui
Ingrediente pentru salata:
- 100 grame fasole verde
- 50 grame rucola
- parmezan
Ingrediente pentru dressing:
- 1 lingura otet balsamic
- 2 linguri ulei masline
- 1 lingura ulei cu aroma de trufe
Mod de preparare pentru muschiulet de vita cu salata de fasole:
- Muschiuletul de vita cu salata de fasole este o reteta culinara usoara, cu putine calorii, dar satioasa. Se vor praji bucatile de carne de vita cam un minut pe fiecare parte pana se rumenesc putin, dupa care se vor da la cuptor cel putin 30 de minute pe fiecare parte, in functie de preferinta, daca se doreste obtinerea unei bucati de carne in sange sau putin rumenita.
- In timp ce se face friptura, se va da fasolea verde in clocot timp de patru minute, dupa care se va face dressing-ul prin amestecul ingredientelor necesare.
- Se va amesteca fasolea verde cu rucola si cu jumatate din cantitatea de dressing, iar carnea se va taia felii…
Pofta buna!