Trigoane cu mere

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Trigoane-cu-mere.jpg

Trigoanele cu mere sunt savuroase, fragede și ușor de făcut, fiind soluția ideală pentru momentele în care doriți să preparați ceva sățios și aromat.

Trigoane-cu-mere in Dulciuri de post

Trigoanele cu mere pot fi preparate cu orice ocazie. Vă prezentăm o rețetă simplă și savuroasă , așa cum rezultă din informațiile prezentate de greatbritishchefs.com.
Ingrediente pentru trigoane cu mere:

  • un pachet de aluat pentru foietaj (congelat)
  • 4 – 5 mere potrivit de mari
  • scorțișoară pudră
  • zahăr granulat

Mod de preparare trigoane cu mere:

  • Curățați merele de cotor și coajă, apoi le treceți prin răzătoarea mare.
  • Puneți merele rase într-o cratiță, le căliți bine, adăugați zahăr după gust și îl amestecați până se dizolvă, opriți focul și presărați puțină scorțișoară.
  • Lăsați la dezghețat aluatul de foietaj, iar după aceea îl porționați sub formă de pătrățele.
  • Întindeți câte o linguriță din combinația cu mere în mijlocul fiecărui pătrat, apoi îl împachetați sub formă de triunghi și procedați la fel și pentru celelalte.
  • Încingeți cuptorul, la foc potrivit de mare, și tapetați o tavă cu hârtie pentru copt.
  • Așezați trigoanele în tavă și le introduceți la cuptor pentru 15  – 20 de minute, până când capătă o nuanță aurie…

Poftă bună!

Citește și: Salată de ardei grași

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *