HomeRelatiiDespartire 7 metode să-l uiti dupa despartire

7 metode să-l uiti dupa despartire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/7-metode-să-l-uiți-după-despărțire.jpg

Despartirile sunt de cele mai multe ori neplacute, mai ales cand nu te astepti la asa ceva si inca iubesti persoana respectiva. Iata cateva trucuri prin care poti incerca sa il uiti mai usor.

Accepta realitatea
Daca renunti rapid la iluziile cu privire la o noua sansa de impacare este mai bine, pentru ca vei depasi mai usor momentele grele. Poti oricand sa iti gasesti pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat.

Intrerupe comunicarea
Nu trebuie sa ramaneti prieteni in sensul de a comunica des; chiar daca iti doresti sa pastrati legatura, este de preferat sa intrerupi orice contact cu el pentru o perioada.

Elibereaza-te de povara
Daca vrei sa treci mai usor peste aceasta situatie, se recomanda sa spui tot ce ai pe inima unei prietene apropiate, sa te confesezi cuiva in care ai incredere. Daca nu ai pe cineva foarte apropiat, poti sa iti notezi trairile interioare intr-un jurnal personal.

Scapa de obiectele care iti aduc aminte
Nu trebuie sa scapi chiar de toate obiectele, ci doar de cele care iti aduc aminte constant de fostul partener, in general cadourile primite de la el sau fotografiile.

Progrese
Lista cu greseli este foarte buna, insa daca urmeaza si o lista cu progrese este si mai bine, pentru ca in acest fel poti invata din greselile pe care le-ai facut in trecut.

Nu uita de momentele neplacute
Dupa ce ti-a dat papucii, uiti de toate momentele neplacute in care te-a „bagat” si il privesti ca pe partenerul perfect, insa nu uita de defecte, certuri sau toate lucrurile care iti demonstreaza ca nu era perfect si nici relatia nu mergea cum trebuie…

Fii activa
Nu trebuie sa te gandesti prea mult la trecut; se recomanda sa iti gasesti pasiuni noi sau sa iesi mai des cu prietenele tale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed