HomeRelatiiDespartire 6 semne ca prietenii iti strică relatiile amoroase

6 semne ca prietenii iti strică relatiile amoroase

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
6-semne-că-prietenii-îţi-strică-relaţiile-amoroase in Despartire

Prietenii pot fi cel mai bun lucru din lume, dar în acelaşi timp se pot dovedi a fi o influenţă negativă în viaţa noastră. Şi atunci ne punem întrebarea: ar putea, cei pe care îi considerăm prieteni, să ne afecteze relaţiile amoroase? În unele cazuri, vom vedea că se poate şi acest lucru.

Iată câteva semne care pot indica faptul că amicii din cercul tău, sub pretextul că îţi vor numai binele, reuşesc să îţi influenţeze relaţia de cuplu. Totuşi, depinde foarte mult şi cât de mult ne lăsăm influenţaţi de aceştia, pentru că anumite persoane preferă compania unor prieteni falşi, numai pentru a nu fi singuri în cazul în care se vor despărţi de iubit(ă).

1. Prietenii tăi cred că iubitul(a) cu care eşti nu este îndeajuns de bun(ă) pentru tine.

Te întâlneşti cu o persoană pe care o placi cu adevărat și totul decurge foarte bine, dar amicii tăi nu văd cu ochi buni relaţia şi atunci te gândeşti dacă nu cumva ai făcut o alegere greşită. Odată ce începi să te gândeşti la acest lucru, mai este doar un pas să dai cu piciorul unei relaţii reuşite.

2. Prietenii îşi doresc constant atenţia ta şi nu le convine faptul că ai început să te vezi cu noua cucerire mai des decât cu ei.

Nu le place că tu ai de acum ceva mai bun de făcut decât să te distrezi cu gaşca. Adevăraţii prieteni te vor lăsa să alegi cu cine vrei să îţi faci planuri de weekend, în timp ce prietenii falşi vor fi interesaţi de propria lor distracţie. Se vor supăra dacă în loc să ieşi cu ei alegi să te vezi cu iubitul(a).

3. Amicii vorbesc despre relaţiile tale anterioare de faţă cu noua cucerire.

Dacă ai ales să te întâlneşti cu perechea ta şi cu prietenii, iar aceștia încep să povestească indiscret despre cum era fosta iubire sau despre cum te purtai faţă de el(ea), ar trebui să îți reevaluezi relațiile de prietenie.

4. Prietenii care te îndeamnă să înşeli.

Poate ai în cercul tău de amici, persoane cărora le plac aventurile de o noapte, dar nu ar trebui să încerce să te convingă să faci acelaşi lucru, mai ales acum când eşti într-o relaţie. Este uşor să fii manipulat de prietenii în care ai încredere, dar trebuie să ai grijă să te distanţezi de ei dacă aceştia nu îţi vor cu adevărat binele în relaţia ta.

5. Prietenii care flirtează cu perechea ta sunt, desigur, una dintre cele mai rele categorii de amici.

Mai ales cei care fac acest lucru pe la spatele tau. Şi este evident că vor să îţi fure noua cucerire petrecând din ce în ce mai multe ore conversând şi flirtând cu orice ocazie…

6. Prietenii de sex opus pot deveni pentru relaţia ta o problemă de încredere.

Dacă eşti băiat şi cel mai bun prieten al tău este, de fapt, o prietenă, atunci iubita ta se poate simţi nesigură şi inconfortabil faţă de relaţia ta de prietenie. Totul poate să meargă bine, însă dacă prietena cea mai bună începe să fliteze cu tine, atunci este clar că nu poate fi catalogată ca o prietena adevărată şi ar fi bine să te îndepărtezi de astfel de persoane care îţi pot afecta serios relația amoroasă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed