Home DRAGOSTE Mesaje de la multi ani pentru iubit si iubita

Mesaje de la multi ani pentru iubit si iubita

autor Elena Yvette
7302 vizualizari
Mesaje de la mulți ani pentru iubit
 • Mesaje de la multi ani pentru iubit care il vor emotiona.

Mesaje de la mulți ani pentru iubit care îl vor face  te aprecieze mai mult. Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru iubit.

Fie că îți dorești să te inspiri, fie ai anumite idei în minte despre ce să îi urezi, dar nu știi cum să le expui, cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru iubit te vor ajuta cu siguranță și îți vor servi drept reper pentru a îi comunica omului drag cât de mult înseamnă pentru tine. Rămâne la alegerea ta cum dorești să îi transmiți aceste mesaje de la mulți ani pentru iubit. De exemplu, alege textul care îți place cel mai mult și cu care rezonezi, iar apoi scrie-l pe un bilet, pe o felicitare, pe un cadou, pe Facebook sau prin SMS. Indiferent de metoda aleasă, va fi mai mult ca sigur încântat și bucuros să vadă că te-ai gândit la el și i-ai transmis din suflet ceea ce simți.

Ți-am pregătit în acest articol o selecție cu cele mai profunde și romantice mesaje de la mulți ani pentru iubit, pentru a îți servi drept ghid atunci când dorești să îi urezi jumătății tale tot ce este mai bun.

Când se apropie ziua de naștere a iubitului tău, pornești în căutarea celui mai frumos cadou. Știi că îi plac cămășile elegante ori tricourile casual, știi că i-ar plăcea un parfum nou sau poate ți-a spus, la un moment dat, că i-a plăcut mult un anume ceas sau că ar fi frumos să călătoriți într-o țară unde romantismul e în floare.

Pe lângă un cadou perfect, conform cu plăcerile sau visurile lui, ai putea să îi organizezi și o petrecere-surpriză în care să aduni toți prietenii apropiați ori familia. Însă, nu trebuie să uiți de un lucru foarte important: mesajul de „La mulți ani!” pentru ziua de naștere a iubitului!

Cele mai romantice mesaje de la mulți ani pentru iubit

Indiferent dacă începeți ziua împreună sau vă vedeți mai târziu, mesajul de zi de naștere pentru cel iubit nu trebuie să lipsească din șirul surprizelor. Mai jos aveți, fetelor, câteva exemple de mesaje de la mulți ani pentru iubit, care sunt extrem de romantice, pline de esență și pe care le puteți folosi sau personaliza după bunul plac:

 1. „La mulți ani, iubitule! Ești tot ceea ce mi-am dorit și vreau să știi că te iubesc tot mai mult pe zi ce trece! Sper să ai astăzi o zi minunată, iar dacă nu va părea așa, mă voi ocupa eu, personal, de acest lucru! Îți imaginezi că te așteaptă câteva surprize. Sper să îți placă și să îți amintească mereu de faptul că te iubesc enorm și te voi iubi doar pe tine!”
 2. „De ce ți-am dat mesaj la 12 noaptea? Pentru că doresc să fiu prima care îți urează: «La mulți ani!», pentru că ești persoana care mă face să mă simt iubită și protejată mereu, pentru că mi-ai fost aproape și doresc să știi că la fel sunt și voi fi și eu pentru tine. Alte motive? Pentru că te iubesc și ești cea mai importantă persoană din viața mea! La mulți ani, iubitule, cu multă sănătate, cu iubirea (pe care deja o ai) și cu toate dorințele tale îndeplinite cât mai repede! Cu toate că mă repet, nu voi obosi niciodată să îți scriu sau să îți spun că te iubesc!”
 3. „Happy birthday, my dearest man! Să ți se îndeplinească toate dorințele și tot ceea ce am clădit până acum să devină nu cea mai frumoasă relație din lume (pentru că deja este), ci cea mai minunată din lume! P.S.: I love you și abia aștept să îți dau cadoul pe care ți l-am luat! XO”
 4. Unul dintre cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru iubit este și acesta: „La mulți ani, dragule! Mă bucur atât de mult că suntem împreună și că reușim să clădim amândoi lucruri atât de frumoase. Să-mi fii în continuare sănătos, zâmbitor și optimist! M-ai făcut să zâmbesc, eu te voi face fericit, m-ai făcut să am încredere în mine, eu îți voi fi alături în orice moment, m-ai făcut să iubesc, iar eu îți promit că te voi iubi mai mult!”.
 5. „Îți urez un «La mulți ani!» plin, plin, plin de iubire, zâmbete și raze de soare. Te-am plăcut dintotdeauna, te iubesc acum și te voi adora toată viața!”
 6. Printre cele mai deosebite mesaje de la mulți ani pentru iubit se află și acesta: „Happy birthday pentru tine, my lovely and lovable love! Abia aștept să îți arăt marea surpriză pentru ziua ta! Nu că o să îți placă, ci o vei adora! Eu te ador oricum, oricând și oriunde… Te iubesc, my one and only!”
 7. „Ești acea persoană deosebită care mă ține de mână și mă ascultă zi și noapte, care îmi redă liniștea atunci când totul merge rău și alături de care totul este mai frumos. Dragostea mea pentru tine crește cu fiecare secundă care trece. Să sărbătorim împreună această zi specială! La mulți ani, iubitule!” – Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai deosebite mesaje de la mulți ani pentru iubit.
 8. „Îmi oferi amintiri unice și de neuitat, fiecare clipă alături de tine este încărcată de emoție, iar cuvintele sunt prea sărace pentru a îmi exprima dragostea față de tine. La mulți ani, dragul meu! Îți doresc multă sănătate și să ai parte de tot ce îți dorești!”
 9. „Ești precum soarele în viața mea, mă învălui mereu cu fericire, dragoste, îmi dai putere și inspirație, mă faci să zâmbesc și să te iubesc din ce în ce mai mult! La mulți ani, scumpul meu!”
 10. „Ai un loc special în inima mea, care bate mai tare doar pentru tine. La mulți ani, iubitule! Îți mulțumesc că exiști și mă faci fericită!”
 11. „La mulți ani, iubitul meu! Una dintre cele mai fericite zile ale mele a fost aceea în care te-am cunoscut. Ești cel mai important din viața mea și îți doresc să ți se îndeplinească toate visurile!”
 12. „De ziua ta vreau să te învălui în sărutări și să îți mulțumesc că exiști. Vreau să știi cât de important ești pentru mine și cât mă faci de fericită. La mulți ani fericiți, scumpul meu!”
 13. „Te ador și nu îmi pot imagina viața fără tine. Îți doresc să fii la fel de fericit precum mă faci să fiu! La mulți ani, sufletul meu pereche!”
 14. „De la primul zâmbet m-ai cucerit, iar acum inima mea bate doar pentru tine. La mulți ani, dragul meu! Îți doresc să fii sănătos și să ai o zi minunată, plină de bucurii!”
 15. „Îți doresc să ai parte de experiențe deosebite și amintiri de neuitat, să fii mereu fericit și să te văd întotdeauna zâmbind! La mulți ani frumoși, dragostea mea!”
 16. „Mă simt binecuvântată că am parte de dragostea ta, ești sprijinul meu sufletesc în tot ce fac și te iubesc din toată inima! La mulți ani, iubitule!”
 17. „Mă faci cea mai fericită și simt căldura și dragostea ta în fiecare clipă. La mulți ani, dragul meu! Ești motivul pentru care zâmbesc chiar și în cele mai grele momente.”
 18. „Îți doresc să ai o zi de neuitat, să fii fericit și să ți se întoarcă înzecit tot binele pe care îl faci celor din jur. Nu voi înceta niciodată să te iubesc. La mulți ani, iubitule!”
 19. Un alt text special din lista cu mesaje de la mulți ani pentru iubit este și acesta: „Zâmbetul tău, dragostea pe care mi-o oferi și faptul că mă faci mereu să râd îmi fac viața mult mai frumoasă. Îți mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul pe care mi-l oferi necondiționat. Te iubesc! La mulți ani frumoși, dragostea mea!”.
 20. „Brațele tale sunt precum casa mea, locul în care îmi găsesc liniștea sufletească și puterea. Tu mă completezi. La mulți ani, dragul meu!”

În încheiere, sperăm că v-au plăcut aceste mesaje de la mulți ani pentru iubit și v-ați hotărât deja pe care să i-l trimiteți cu prima ocazie, precum și pe care să le folosiți pe viitor…

  Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies