Home Parfumuri Top 10 parfumuri arăbești | Cele mai bune parfumuri arăbești de damă

Top 10 parfumuri arăbești | Cele mai bune parfumuri arăbești de damă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,6K views
parfumuri arabesti de dama

Parfumuri arăbești de damă cu arome ce devin din ce în ce mai renumite în rândul româncelor, motiv pentru care aleg să achiziționeze parfumuri arăbești de damă pentru a se învălui într-un miros sofisticat, cu tente orientale seducătoare.

 parfumuri arabesti de dama

Parfumuri arăbești de damă destinate, fără doar și poate, tuturor femeilor care au încredere în mod permanent în forțele lor proprii, dorind să se simtă asta și în parfumul pe care îl poartă, nu doar în atitudine și gesturi.

Top 10 cele mai bune parfumuri arăbești de damă

Top 10 cele mai bune parfumuri arăbești de damă este soluția de care aveți nevoie atunci când doriți să vă alegeți unul din multitudinea de parfumuri arăbești de damă existente pe piața românească și internațională.

 1. Parfum arăbesc Crystal

Parfum arăbesc Crystal este un produs care face parte din categoria de parfumuri arăbești de damă de lux, având un preț de-a dreptul exuberant.

Parfum arabesc Crystal

Acest parfum arăbesc, Crystal, este un produs care se recomandă a fi purtat de către persoanele care doresc să se învăluie în mod permanent de mister, senzualism și farmec. Mirosul pe care îl oferă acest parfum arăbesc, Crystal, este unul de-a dreptul uluitor, datorită faptului că este cameleonic, neputându-ți da seama care este mirosul acestuia. Știm cu certitudine însă faptul că acest parfum arăbesc, Crystal, este o aromă ce poate fi purtată de o femeie puternică, ce are un caracter și o personalitate care sunt debordante.

Ingrediente parfum arăbesc Crystal

Notele care compun acest parfum arăbesc, Crystal, sunt alese cu grijă, astfel încât rezultatul să poată fi unul nu doar luxos, ci și sofisticat.

Notele ce stau în vârful piramidei acestui parfum arăbesc, Crystal, sunt cele din categoria lemnoasă, șofranul și iasomia de sambac.

În privința notelor ce se situează la mijlocul piramidei stau ambra, lemnul de oud și zahărul caramelizat.

Cu toate acestea, notele care stau la baza piramidei acestui parfum arăbesc, Crystal, sunt: rășina de brad și lemnul de cedru.

Mod de utilizare parfum arăbesc Crystal

Utilizarea acestui parfum arăbesc, Crystal, este una foarte facilă, nefiind necesară o cantitate foarte mare de produs pentru a ne învălui de o aromă care să persiste, ba, dimpotrivă, două picături distribuite în mod egal pe încheietura mâinii și pe gât sunt absolut suficiente. Trebuie ținut cont însă de faptul că pielea noastră trebuie să fie hidratată înainte de aplicarea parfumului.

Păreri pozitive

 • Parfumul arăbesc Crystal este unul care are aptitudini cameleonice, datorită faptului că are în compoziția sa elemente care învăluie toată aroma într-un mister total.
 • Mirosul acestui parfum arăbesc, Crystal, este unul potrivit și dedicat femeilor cu personalități puternice, cu caractere debordante, motiv pentru care este un accesoriu demn de luat în considerare.
 • Acest parfum arăbesc, Crystal, poate fi purtat în fiecare sezon al anului, fie el cel rece sau cel cald, având posibilitatea de a-și pune în valoare tocmai notele potrivite pentru acesta.
 • Prin acest parfum arăbesc, Crystal, purtătoarea va fi învăluită de eleganță și mister la un nivel înalt.
 • Acest parfum arăbesc, Crystal, face parte din categoria celor de lux, iar din acest motiv putem vorbi de un parfum care persistă foarte mult timp, uneori chiar și după duș.

Păreri negative

 • Prețul acestui parfum arăbesc, Crystal, este unul exorbitant, fiind o adevărată investiție, din acest motiv.
 • Deși cantitatea este mult mai mică, întregul ambalaj are o greutate de 600 de grame.

Gramaj parfum arăbesc Crystal

Parfum arăbesc Crystal este un produs ce vine în varianta unei sticluțe ce găzduiește 100 ml de parfum, deși greutatea totală este una de 600 de grame.

Preț parfum arăbesc Crystal

Spuneam faptul că achiziționarea unui parfum arăbesc Crystal poate fi catalogată drept o investiție, deoarece parfumul costă 750 de lei. Avantajul în această perioadă constă în faptul că îl putem achiziționa cu o reducere de -44%, astfel încât prețul final este de 420 de lei.

 1. Parfum arăbesc de damă Jazzab Gold

Parfum arabesc de dama Jazzab Gold

Jazzab Gold este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă ce vin într-un ambalaj sofisticat, ce conferă o senzație luxuriantă la utilizare. Acest parfum arăbesc damă, Jazzab Gold, este un produs foarte îndrăgit în rândul doamnelor și domnișoarelor, datorită formulei sale unice, ce are ca note dominante condimentele și pe cele lemnoase.

Ingrediente parfum arăbesc damă Jazzab Gold

Care sunt notele care conferă acestui parfum intensitate și persistență? Ei bine, vorbim despre note de vârf, mediane și note fundamentale, diferite, pentru a se reuni și a rezulta un miros cu totul și cu totul special.

Printre notele de vârf se numără condimentele.

Printre notele medii trebuie amintite cedrul și ambra, ca note lemnoase.

Printre notele fundamentale ale acestui parfum amintim moscul, notele de tip oriental, precum și oud.

Mod de utilizare parfum arăbesc damă Jazzab Gold

Utilizarea acestui parfum special din categoria de parfumuri arăbești de damă este foarte facilă. Prin pulverizare, vom aplica o picătura de parfum pe gât și pe încheietura mâinilor, fiind zone unde mirosul se păstrează cel mai bine.

Păreri pozitive parfum arăbesc damă Jazzab Gold

În rândul doamnelor din România, Jazzab Gold este unul dintre cele mai bine primite parfumuri arăbești de damă. Din ce motive?

 • Parfumul arăbesc damă Jazzab Gold este un parfum ce persistă pe parcursul întregii zile, mai ales dacă este aplicat pe zonele care păstrează foarte bine aromele.
 • Acest parfum arăbesc este unul care are note orientale, care mângâie simțurile noastre olfactive, conferindu-ne o stare permanentă de bine.
 • Parfum arăbesc damă Jazzab Gold are avantajul de a veni într-o sticluță elegantă și luxuriantă, care are o cantitate suficientă de produs.
 • Acest parfum arăbesc damă, Jazzab Gold, are un aromă ce poate părea florală prin prisma condimentelor și a notelor dulci, în fond, rămâne însă un parfum pentru femei cu firi și personalități puternice.

Păreri contra parfum arăbesc damă Jazzab Gold

 • Anumite persoane au constatat faptul că acest parfum arăbesc, Jazzab Gold, nu are o persistență atât de mare pe cât se recomandă că ar avea.
 • Prețul acestui parfum arăbesc damă, Jazzab Gold, este unul destul de ridicat.

Gramaj parfum arăbesc damă Jazzab Gold

Parfum arăbesc damă Jazzab Gold vine într-un ambalaj seducător, cu 100 de ml cantitate de aromă îmbietoare.

Preț parfum arăbesc damă Jazzab Gold

În mod normal, acest parfum arăbesc damă, Jazzab Gold, se găsește la prețul de 211 lei, însă în această perioadă puteți profita de o reducere de -43%, astfel încât îl puteți achiziționa la prețul de 119 lei.

 1. Parfum arăbesc Ameerat Al Ehsas damă

Parfum de dama arabesc Ameerat Al Ehsas

Și acesta este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă preferate de doamne și domnișoare. Motivul pentru care este atât de îndrăgit se datorează faptului că este un parfum ce valorifică notele fresh, din domeniul fructat, asociat într-o formulă îmbietoare cu note florale. Parfum arăbesc Ameerat Al Ehsas damă face parte, fără îndoială oarecare, din preferatele femeilor romantice și visătoare; este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă care le definesc cel mai bine personalitatea femeilor din această categorie.

Ingrediente parfum arăbesc Ameerat Al Ehsas damă

Formula acestui parfum arăbesc Ameerat Al Ehsas damă este una complexă, având cele trei categorii de note pe care le-am menționat anterior, însă diferind aromele și substanțele care îl alcătuiesc, chiar și prin numărul de elemente constituente.

Între notele de vârf fac parte condimentele, și anume ghimbirul, cardamomul și piperul.

Referindu-ne la notele de mijloc, între acestea remarcăm următoarele tonuri: floarea de portocal afican, gardenia, bujorul, respectiv nuca de cocos.

Notele fundamentale ale acestui parfum arăbesc, Ameerat Al Ehsas damă, sunt următoarele: moscul, ambra și lemnul de santal.

Mod de utilizare parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă

Aplicarea parfumului arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă este simplă, datorită faptului că trebuie să pulverizăm în zonele considerate ca fiind cele care păstrează cel mai bine aroma, și anume: pe gât, în zona lobului urechii, respectiv la încheieturile mâinilor. Această aplicare va asigura persistența parfumului pe durata unei zile întregi.

Păreri pozitive parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă

 • Atunci când achiziționăm acest parfum arăbesc, Ameerat Al Ehsaas damă, vom primi un tester aferent, astfel încât acesta să poată fi returnat fără probleme în cazul în care aroma nu vi se potrivește.
 • Acesta este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă care pot fi purtate de o femeie cu mult stil, care conferă senzația de senzualitate și rafinament prin simpla lor prezență, precum și de o femeie romantică.
 • Sticluța în care este livrat acest parfum arăbesc, Ameerat Al Ehsaas damă, este desprinsă din ținutul arăbesc prin design, creând senzația de folosire a unui produs exuberant ca preț.
 • Ambalajul găzduiește o cantitate mare de produs.

Păreri negative parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă

 • Acest parfum arăbesc nu poate fi purtat de o femeie care se definește printr-o personalitate puternică, din cauza faptului că se bazează pe note florale, combinate cu cele lemnoase.
 • Parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă este destul de costisitor.

Gramaj parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă

La fel ca și precedentul, și acesta este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă care vin într-o variantă de sticluță ce conține 100 ml de produs.

Preț parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă

În privința prețului,  acest parfum arăbesc se găsește, în varianta de preț integral, la 189 lei. Dat fiind faptul că în această perioadă că acest site oferă reduceri la parfumuri, aplicând un discount de -37%, parfum arăbesc Ameerat Al Ehsaas damă se poate achiziționa la prețul de 119 lei.

 1. Parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense

Parfum arabesc de dama Al Haramain Dazzle Intense

Acest parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense face parte din categoria de parfumuri arăbești de damă cu o aromă fresh și exotică în același timp, motiv pentru care va fi adorat de fiecare femeie, mai ales de cele care doresc să iasă din anonimat prin aroma îmbietoare pe care o emană. Acest parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense este dedicat special femeilor îndrăznețe, tocmai datorită faptului că are note picante, combinate cu cele dulci, iar din acest motiv poate fi purtat cu succes și de către bărbați. Ne aflăm, deci, în fața unui parfum arăbesc unisex.

Ingrediente parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense

Notele care fac parte din această aromă de parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense sunt alese cu grijă, astfel încât rezultatul final să fie unul pe măsura așteptărilor, să combine cu succes notele exotice cu cele picante.

Ca note de vârf avem: mandarinele și florile de portocal.

Ca note medii avem: flori de iasomie, stânjenel, precum și note de prun.

Nu în ultimul rând, notele care stau la baza acestui parfum sunt: vanilia, pralinele, moscul și ulei esențial de patchouli.

Combinația acestor ingrediente este una seducătoare și încântătoare pentru simțurile noastre.

Mod de utilizare parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense

După ce ne hidratăm pielea în mod corespunzător, vom pulveriza câte o picătură de parfum pe încheieturile mâinilor, pe gât – mai exact, în zona lobului urechii, fiind o zonă care păstrează foarte bine aromele. Două-trei picături de parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense sunt suficiente pentru a impacta cu aroma deosebită pe care o are.

Păreri pro parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense

Care sunt beneficiile pe care le avem atunci când utilizăm acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle Intense?

 • Parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense are o formulă creată special pentru a putea fi purtat și de către bărbați, motiv pentru care devine în mod automat un parfum unisex.
 • Parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense are o aromă pentru persoane încrezătoare, lucru notabil în ceea ce privește accentele picante și răcoroase din acesta.
 • Acest parfum arăbesc este foarte bine primit și datorită faptului că are câteva note dulci, care îi conferă un rafinament aparte.
 • Parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense se recomandă prin faptul că are o rezistență destul de mare, persistând fără probleme pe parcursul întregii zile.
 • Vine într-un ambalaj generos ca și cantitate, dar ca și aspect, învăluindu-l într-o notă de mister seducător.

Păreri contra parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense

 • Acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle Intense, este un parfum ce necesită o investiție, având un preț destul de ridicat.

Gramaj parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense

Acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle Intense, este un parfum ce vine într-o sticluță cu o cantitate de 90 de ml de aromă.

Cât costă un parfum arăbesc Al Haramain Dazzle Intense?

Anticipam faptul că un dezavantaj al acestui parfum arăbesc este prețul destul de piperat (în acord cu notele sale). Astfel, pe perfume.com vom putea achiziționa acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle Intense, la prețul de 29,34 de dolari, fără costuri de transport incluse în acest preț.

 1. Parfum arăbesc Al Haramain Dazzle

Parfum arabesc de dama Al Haramain Dazzle

Un alt parfum provenit din Arabia Saudită este Al Haramain Dazzle, un parfum delicat, fructat, preferat de doamnele cu un simț elegant și rafinat. Parfum arăbesc Al Haramain Dazzle, spre deosebire de cel anterior, creat de același producător, este un parfum special pentru doamne, neputând fi purtat și de către bărbați. Eleganța acestui parfum arăbesc se observă și la nivelul sticluței, în ton alb și cu accente aurii seducătoare și rafinate. Al Haramain Dazzle este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă care vă vor cuceri de la primul miros, având accente speciale.

Ingrediente parfum arăbesc Al Haramain Dazzle

Notele acestui parfum arăbesc îi conferă acestuia longevitate pe pielea noastră, fiind un parfum prin excelență fructat, cu o aromă extrem de delicată, chiar dacă are și un contrast picant.

Astfel, notele de vârf sunt reprezentate de: citrice, bergamot, respectiv de coacăze negre.

Ca note de mijloc, remarcăm existența trandafirului și a artemisiei.

Nu în ultimul rând, ca notă fundamentală a acestui parfum arăbesc remarcăm prezența: uleiului esențial de patchouli.

Care sunt beneficiile pe care le are parfum arăbesc Al Haramain Dazzle?

 • Acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle, este o aromă creată special pentru a fi purtată de doamnele de un rafinament excesiv, tocmai datorită faptului că are în combinație note picante și dulci care se contrastează într-un mod armonios.
 • Persistența acestui parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle, este dovedită și mărturisită de către persoanele care l-au utilizat deja și care se declară foarte mulțumite de această apă de parfum arăbesc.
 • Este un parfum discret, care poate fi purtat cu succes pe parcursul unei zile întregi, fără a crea senzație de neplăcere prin mirosul său puternic, ba, dimpotrivă, vă va crea o stare de bine permanentă.
 • Vine într-un ambalaj ce transmite senzația de eleganță, datorită combinației de culori, și anume alb cu inserții aurii pe capac și la nivelul inscripției.

Păreri negative pentru parfum arăbesc Al Haramain Dazzle

Și acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle, are câteva puncte slabe, pentru că nu poate fi perfect:

 • Al Haramain Dazzle este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă care au un preț destul de ridicat.
 • Anumite persoane au constat faptul că acest parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle, nu persistă foarte mult (cel puțin nu la fel de mult ca varianta Intense a sa).

În ce cantitate voi primi un parfum arăbesc Al Haramain Dazzle?

Ambalajul elegant al acestui parfum arăbesc, Al Haramain Dazzle, vă oferă o cantitate de 100 de ml de parfum de care vă puteți bucura până la câteva luni bune.

Preț parfum arăbesc Al Haramain Dazzle

Pentru a intra în posesia unui parfum arăbesc Al Haramain Dazzle, trebuie să scoatem din buzunar suma de 28,65 de dolari, dacă alegem să îl comandăm de pe perfume.com.

 1. Parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

Parfum arabesc Shams Al Emarat dama

Ne aflăm din nou în fața unui parfum arăbesc foarte apreciat în rândul femeilor, și anume parfum arăbesc Shams Al Emarat damă. Acest parfum se recomandă prin prisma notelor sale care poartă marca nealterată a accentelor din orientul apropiat, motiv pentru care este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă potrivite femeilor cu un caracter și cu o personalitate care sunt foarte puternice. Calitatea acestui parfum arăbesc Shams Al Emarat damă este impresionantă, aidoma celor prezentate anterior, fapt ce reprezintă un adevărat atu.

Ingrediente parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

Notele pe care le are în componența sa acest parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, vă vor cuceri cu siguranță încă de la prima testare sau de la prima purtare. De ce? Vă lăsăm să descoperiți singure din ingredientele pe care vi le revelăm în rândurile următoare.

Ca note de vârf se remarcă existența moscului, respectiv a oud-ului.

Printre notele medii care se află în componența acestui parfum observăm prezența ambrei și a lemnului de santal.

Nota de bază a acestui parfum este cea care echilibrează balanța aromelor, fiind reprezentată de vanilie.

Mod de utilizare parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

Nu este suficient să te dai cu parfum pentru a mirosi bine pe tot parcursul zilei; trebuie să știi cum și unde să îl pulverizezi pentru a profita la maximum de aroma sa. Astfel, vom pulveriza acest parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, doar după ce ne-am hidratat foarte bine pielea (este bine cunoscut faptul că un parfum rezistă mult mai bine pe o piele hidratată). Locurile în care aplicăm apa de parfum are din nou relevanță, astfel încât vom aplica câte o picătură pe încheieturile mâinilor (fără a le masa ulterior, pentru a nu altera aroma) și pe zona gâtului.

Feedback pozitiv pentru parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

Ce anume îl recomandă pe acest parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, ca fiind unul bun?

 • Notele sale aflate într-un contrast de la cele puternice la cele dulci fac din acest parfum unul cu o aromă care vă va conferi senzualitate și un aer de femeie puternică.
 • Trebuie să avem în vedere faptul că acest parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, persistă foarte bine, fapt mărturisit de persoanele care l-au utilizat.
 • Cantitatea de parfum arăbesc Shams Al Emarat damă oferită este una generoasă.
 • Acest parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, vine într-un ambalaj sofisticat, ce conferă senzația utilizării unui produs de lux.

Feedback negativ parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

 • Singurul minus pe care îl putem menționa în legătură cu acest parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, este legat de prețul ridicat pe care îl are.

Gramaj parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

Prin achiziționarea acestui parfum arăbesc, Shams Al Emarat damă, vom primi o cantitate de 100 de ml de produs.

Preț parfum arăbesc Shams Al Emarat damă

Ce preț trebuie să plătesc pentru acest parfum arăbesc? Ei bine, alegând să îl comandăm , prețul său integral este de 211 lei, însă în această perioadă beneficiază de o reducere de -43%, astfel încât putem intra în posesia lui la doar 118 lei.

 1. Parfum arăbesc Ser Al Malika

Parfum arabesc Ser Al Malika

Apa de parfum arăbesc Ser Al Malika este una ce se recomandă prin finețe, precum și prin notele de senzualitate pe care le emană. Această apă de parfum arăbesc Ser Al Malika este un produs foarte îndrăgit, datorită faptului că reunește arome de condimente cu note lemnoase, un contrast care va încânta simțurile oricărei femei fără doar și poate.

Acest parfum arăbesc Ser Al Malika este un produs care, odată purtat, emană feminitate prin toți porii.

Ingrediente parfum Ser Al Malika

După această descriere suntem convinși că sunteți curioase care sunt ingredientele care aduc acestui parfum arăbesc Ser Al Malika nota de senzualitate și finețe. Ei bine, vorbim, în mod categoric, de note de vârf, de mijloc, precum și de note fundamentale, reunite în mod armonios de specialiștii acestui brand de parfumuri arăbești de damă.

În privința notelor din vârful acestui parfum, avem de-a face cu aromă de măr copt, scorțișoară și șofran.

Având în vedere notele de mijloc, acestea sunt reprezentate de oud, lemn de santal, precum și ulei esențial de pitchouli.

Nu în ultimul rând, notele fundamentale ale acestui minunat parfum arăbesc sunt: vanilia și ambra.

Mod de utilizare parfum arăbesc Ser Al Malika

Datorită design-ului simplu, dar în același timp cu note sofisticate, acesta este unul dintre acele parfumuri arăbești de damă care se utilizează foarte facil. Astfel, după hidratarea pielii, vom aplica câteva pufuri de parfum arăbesc Ser Al Malika pe zonele cele mai sensibile în privința receptării și persistării acestora, și anume pe încheieturile mâinilor (fără a le masa reciproc) și pe gât.

Feedback pozitiv parfum arăbesc Ser Al Malika:

 • Combinația notelor lemnoase cu condimente și vanilie face din acest parfum arăbesc, Ser Al Malika, un aliat fidel al femeilor delicate și rafinate.
 • Această apă de parfum arăbesc, Ser Al Malika, se recomandă prin persistența sa de lungă durată, fiind din acest motiv accesoriul perfect pentru o zi întreagă.
 • Persoanele care l-au încercat s-au declarat foarte mulțumite de acest parfum arăbesc, Ser Al Malika, recomandându-l cu căldură tuturor femeilor care vor să își exprime feminitate și prin aroma pe care obișnuiesc să o poarte zi de zi.
 • Acest parfum arăbesc, Ser Al Malika, este un produs ce face parte din categoria parfumurilor orientale de lux, mai ales datorită aromei sale de tip exotic.
 • Sticluța în care este repartizat acest parfum arăbesc, Ser Al Malika, este una elegantă și sofisticată, în același timp.
 • Prețul acestui parfum arăbesc, Ser Al Malika, este unul accesibil.

Feedback negativ parfum arăbesc Ser Al Malika

 • Deși cantitatea nu este una excesivă, greutatea sticluței ajunge la 600 de grame.

Gramaj parfum arăbesc Ser Al Malika

Varianta de sticluță de parfum arăbesc Ser Al Malika este de 100 de ml, cu toate că greutatea totală a acesteia ajunge la 600 de grame.

Preț parfum arăbesc Ser Al Malika

În această perioadă, apa de parfum arăbesc Ser Al Malika se află la reducere, de unde o putem achiziționa cu un discount de -20% din prețul inițial de 149 de lei. Asta înseamnă că putem intra în posesia acestui parfum arăbesc Ser Al Malika la prețul de 119 lei.

 1. Parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle

Parfum arabesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle

Parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle este un parfum ce se recomandă prin aroma sa predominant florală, cu inserții de note lemnoase, fiind perfect pentru femeile senzuale, precum și pentru a fi purtat în perioada primăverii.

Parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle se recomandă a fi purtat mai ales la ocazii speciale, la petreceri pe timpul nopții, mai mult decât pe timpul zilei, având o aromă destul de puternică, în ciuda elementelor florale.

Ingrediente parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle

Notele acestui parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle sunt alese cu grijă de acest brand, pentru ca rezultatul final să fie unul nu doar de calitate, ci și pe gustul tuturor femeilor.

Între notele de vârf ale acestui parfum arăbesc avem în vedere pe cele tip floral, reprezentate de flori de cuișoare și de violete.

De cealaltă parte, între notele mediane ale acestui parfum amintim de cedru și de iris.

Cele mai importante rămân însă notele fundamentale ale acestui parfum arăbesc, Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle: ambră, mosc, ulei esențial de patchouli, lemn de santal, precum și aromă de vanilie.

Cum utilizăm acest parfum arăbesc, Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle?

La fel ca orice altă apă de parfum, și acest parfum arăbesc, Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle, se utilizează pe pielea hidratată anterior, pulverizând câteva picături pe zonele esențiale ale pielii noastre, și anume pe încheieturile mâinilor și în zona gâtului, acolo unde se păstrează cel mai bine mirosul parfumului nostru.

Feedback pozitiv parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle:

 • Acest parfum arăbesc, Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle, este creat special pentru a fi purtat de femeile senzuale și rafinate, datorită notelor predominant florale ce intră în compoziția acestuia.
 • Parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle este recomandat de persoanele care îl folosesc datorită faptului că persistă foarte mult timp pe piele.
 • Persoanele care utilizează acest parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle au mărturisit faptul că este ideal pentru a fi purtat pe timpul primăverii și al verii, mai ales pe perioada serii.

Feedback negativ parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle:

 • Prețul acestui parfum arăbesc este destul de ridicat în comparație cu cantitatea de produs primită.
 • Nu este tocmai recomandat femeilor cu o personalitate puternică, datorită faptului că acest parfum arăbesc, Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle, prin utilizare, conferă un aer extrem de feminin și senzual.

Gramaj parfum arăbesc Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle

De data aceasta, vorbim despre un parfum arăbesc ce vine într-o sticluță de numai 50 de ml.

 1. Parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca

Parfum arabesc Swiss Arabian Casablanca

Parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca este un parfum creat pe teritorii arabe, fiind destinat deopotrivă femeilor și bărbaților. Ne aflăm în fața unui produs de parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca ce are ca note predominante pe cele oriental-fructate, lucru extrem de bine primit de femeile și bărbații care vor să se simtă ca pe teritorii arabe în fiecare zi.

Calitatea și persistența acestui parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, sunt atuuri incontestabile, care cu siguranță vor înclina balanța în favoarea sa atunci când veți dori să achiziționați unul dintre renumitele parfumuri arăbești de damă (și de bărbați).

Ingrediente parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca

Notele acestui parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, sunt alese cu foarte mare atenție, astfel încât să nu se cadă nici în extrema feminină, nici în extrema masculină. Din acest motiv, formulele unisex pentru parfumuri sunt mult mai dificil de creat.

În notele de vârf remarcăm prezența aromei de struguri negri și a celei de mere dulci.

În ceea ce privește notele de mijloc ale acestui parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, se observă prezența uleiului esențial de patchouli, lemnului alb și stânjenelului.

De departe foarte importante sunt notele ce se află la baza piramidală a aromei acestui parfum arăbesc constituită din ambră, din oleorășină, mosc și caramel.

Mod de utilizare parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca

Acest parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, este foarte simplu de utilizat, mai ales dacă avem în vedere și design-ul care ne facilitează pulverizarea, prin înfățișarea sa minimalistă. Astfel, vom pulveriza două – trei picături pe zonele cele mai importante ale pielii (încheieturile mâinilor, pe gât), doar după ce ne-am hidratat foarte bine înainte.

Feedback pozitiv parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca:

 • Faptul că acest parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, poate fi purtat atât de către femei, cât și de către bărbați, reprezintă un real avantaj.
 • Apa de parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca este recomandată cu căldură de persoanele care au utilizat-o, prin prisma faptului că persistența sa este destul de ridicată.
 • Prin utilizarea acestui parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, vă veți simți zi de zi desprinși din poveștile arabe, datorită notelor specifice orientale din compoziția acestuia.
 • Apa de parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca vine într-o cantitate destul de generoasă.
 • Prețul la care găsim acest parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, este unul relativ accesibil.

Feedback negativ parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca

 • Unele persoane care au folosit acest parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, au constatat faptul că nu persistă pe durata întregii zile, așa cum au mărturisit alți consumatori.

Gramaj parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca

Această apă de parfum arăbesc, Swiss Arabian Casablanca, este livrată în varianta unui ambalaj de 100 de ml de produs.

Preț parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca

Putem achiziționa un parfum arăbesc Swiss Arabian Casablanca la prețul de 129 de lei.

 1. Parfum arăbesc damă Huroof Al Hub

Parfum arabesc dama Huroof Al Hub

Prin acest parfum arăbesc damă, Huroof Al Hub, pătrundem în grădinile orientale, datorită faptului că notele sale se bazează pe arome florale și pe arome fructate. Acest parfum arăbesc damă, Huroof Al Hub, este destinat pentru a fi purtat de către femeile care profită la maximum de fiecare clipă din viața lor, datorită faptului că notele ce fac parte din acest parfum sunt considerate în teritoriul oriental ca fiind purtătoarele acestui simbol. Cu toate acestea, acest parfum arăbesc damă, Huroof Al Hub, nu va fi foarte bine primit de femeile care nu obișnuiesc să poarte arome dulci.

Ingrediente parfum arăbesc damă, Huroof Al Hub

Notele care intră în alcătuirea acestui parfum arăbesc damă, Huroof Al Hub, se caracterizează prin specificul lor dulce și oriental în același timp. Vorbim despre note ce fac parte din categoria celor fructate și florale în mod special, dar să vedem cum sunt distribuite în piramida formulei acestui parfum arăbesc damă, Huroof Al Hub:

În vârful piramidei se clasează notele dulci, și anume: vanilia, pralinele și uleiul esențial de patchouli.

În ceea ce privește mijlocul piramidei, vorbim despre note florale, în mod deosebit: irisul, iasomia, cărora se alătură și mirosul de portocală.

Fundamentul piramidei este creat din notele fructate, categorie în care intră coacăzele negre și perele.

Mod de utilizare parfum arăbesc Huroof Al Hub

Cum altfel am putea utiliza acest parfum arăbesc, Huroof Al Hub, dacă nu prin pulverizare pe o piele hidratată foarte bine, și aplicând produs în cantitate redusă (pentru a nu crea o senzație de disconfort olfactiv) pe încheieturile mâinilor și pe gât?

Păreri pozitive parfum arăbesc Huroof Al Hub:

 • Datorită notelor sale fructate și florale, acest parfum arăbesc, Huroof Al Hub, este un parfum ce se recomandă a fi purtat cu precădere în sezonul cald, oferind și senzația de prospețime, prin prezența aromei de portocale.
 • Prin parfum arăbesc Huroof Al Hub înțelegem un parfum dedicat femeilor care înțeleg viața ca pe ceva de care trebuie profitat la maximum.
 • Design-ul simplu ne conferă o mai mare ușurință în momentul aplicării acestui parfum arăbesc, Huroof Al Hub.
 • Această apă de parfum arăbesc, Huroof Al Hub, se recomandă prin persistența pe parcursul unei zile întregi.

Păreri negative parfum arăbesc Huroof Al Hub:

 • Prețul acestui parfum arăbesc, Huroof Al Hub, este unul destul de piperat.
 • Nu se poate spune despre acest parfum arăbesc, Huroof Al Hub, că este potrivit pentru toate gusturile, deoarece notele florale și fructate care conferă o aromă dulce, în mod special, nu este adecvată tuturor femeilor.

Gramaj parfum arăbesc Huroof Al Hub

Cumpărând un parfum arăbesc Huroof Al Hub, beneficiem de o cantitate de 100 ml de apă de parfum, de care ne putem bucura pe parcursul câtorva luni bune.

Preț parfum arăbesc Huroof Al Hub

Alegând să achiziționăm un parfum arăbesc Huroof Al Hub, trebuie să plătim un preț de 200 de lei. Avem avantajul însă, în această perioadă, de a profita de o reducere de -40%, motiv pentru care prețul său va ajunge la 119 lei…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed